Crema protectie termica renovatoare pentru ingrijirea parului lung Loreal Professionnel Pro Longer 150 ml

  • Crema protectie termica renovatoare pentru ingrijirea parului lung Loreal Professionnel Pro Longer 150 ml
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
66.50 lei
70.00lei

Crema protectie termica renovatoare pentru ingrijirea parului lung Loreal Professionnel Pro Longer 150 ml

Fara compromisuri intre lungime si densitate!

Crema pentru protectie termica si actiune renovatoare Pro Longer este indicat pentru parul lung cu varfuri subtiate si deteriorate. Aceasta protejeaza parul de actiunea nociva a caldurii degajate in urma proceselor de coafare a parului, pana la  230 °C. Asigura cu pana la 41% mai putine firuri de par fragile sau despicate. Formula activa a acestei creme umple si reinnoieste lungimea si suprafata firului de par, ca rezultat podoaba capilara este vizibil mai sanatoasa si puternica, plina, densa si frumoasa, pana la ultimul centimetru de lungime!


Molecula patentata L'Oréal Filler A - 100 patrunde in interiorul cuticulei firului de par, umplandu-l ca densitate. Aminoacidul din formula ajuta la protejarea si intarirea parului din exterior. Formula actioneaza direct asupra varfurilor subtiate si asupra zonei predispuse la deteriorare, oferind podoabei capilare aspect sanatos, stralucitor, dens, pana la ultimul centimetru de lungime. Spuneti adio! foarfecelui! 

Efecte imediate:
Protejeaza de caldura degajata de uscator sau ondulator pana la 230°C
Cu 41% mai putine varfuri deteriorate sau despicate
Cu 56% mai putine efecte daunatoare asupra podoabei capilare
Не оставя следи

Ingrediente active:

Filler A - 100- molecula patentata  L’Oreal, care patrunde in interiorul firului de par, umplandu-i varfurile in special, acelasi calibru de la radacini pana la ultimul centimetru de lungime. Ca rezultat, podoaba capilara este sanatoasa si densa.

Aminoacid – se directioneaza asupra suprafetei, actionand din exterior protejand parul de efectele nocive ale caldurii degajate de uscator sau ondulator, avand efect renovator . 

Mod de folosire: Aplicati pe toata lungimea parului, in prealabil spalat si uscat cu prosopul.Nu clatiti.

Cu cat este mai lung parul, cu atat mai des trebuie sa il tundeti pentru ca cele mai slabe zone sunt la nivelul varfurilor … pana acum! Сu Loreal Professionnel Pro Longer spuneti nu! foarfecelui, si puteti sa paziti parul lung! Seria contine Filer A-100 si aminoacid, ambele ingrediente active care regenereaza firul de par pe toata lungimea acestuia si sigileaza varfurile. Ca rezultat, parul este lung, sanatos si frumos, cu aceeasi densitate si calibru de la radacina pana la varf. 

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*