Difuzor ultrasunet pentru aromaterapie MAKEDA Botanics CLASSIC /Light/ 400 ml

  • Difuzor ultrasunet pentru aromaterapie MAKEDA Botanics CLASSIC /Light/ 400 ml
  • Livrare gratuita
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
149.60 lei
187.00lei

Alege


Difuzorul Makeda light detine aplicatii multifunctionale, incepand de la umidificarea aerului atunci cand se foloseste doar apa, pana la sedinte de aromaterapie,atunci cand se folosesc picaturi de uleiuri esentiale.

Difuzor de interior Makeda cu un design simplu, clasic, imitatie lemn.

Dispozitivul functioneaza extraordinar de silentios si este o alegere perfecta pentru apartamentul de locuit sau pentru birou. Suprafata de actiune 20-30 m2. 

Functioneaza fara incalzire pe baza pulverizarii apei sub forma de vapor, in acelasi timp eliberand particulele de ulei esential in aer. Dispozitivul este foarte comactt, silentios si sigur. Detine 4 regimuri de actiune si functia de autostop in cazul in care lichidul se termina, acest lucru facandu-l sigur pentru a-l folosi in camera copiilor. Puteti, de asemenea, alege intre cele 7 LED lumini colorate, care pot fi intense sau mai stinse. Adaugand cateva picaturi de ulei esential, puteti folosi acest dispozitiv in sedintele de aromaterapie, efectele simtindu-se in functie de tipul de ulei esential ales: relaxant, calmant, energizant, antistresant, impotriva cefaleei, etc.  

Actiunea difuzorului:
- Umidifica si curata aerul din incapere
- Elimina mirosurile neplacute si degaja un miros extraordinar de placut
- Varianta naturala a aromatizatorilor sintetici
- Elibereaza uleiurile esentiale fara a deteriora proprietatile benefice ale acestora, fara a modifica structura acestora, imbunatatesc calitatea somnului, elimina stresul, actionand tonic sau energizant.
- Varianta naturala si sanatoasa si a lumanarilor aromatizante, care elibereaza substante nocive in urma arderii
- Cromaterapia- detine 7 lumini colorate, toate in modul propriu afectand in mod pozitiv atat la nivel fizic, mental, emotional.

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*