Fiole pentru refacerea parului Mi Amante Emergency Room Ampoules 6х10 ml

  • Fiole pentru refacerea parului Mi Amante Emergency Room Ampoules 6х10 ml
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
86.45 lei
91.00lei

Fiolele Mi Amante Emergency Room Ampoules sunt extrem de eficiente in refacerea parului. Substanta inovativa patentata patrunde in profunzimea firelor de par, actionand din interior catre exterior. Stimuleaza crearea de legaturi pe baza ionica, repara structura fiecarui fir de par in parte, aduce un plus de vitalitate si sanatate vizibil cu ochiul liber. Podoaba capilara este mai puternica, mai catifelata si stralucitoare.

Mod de folosire: Se aplica peste parul spalat si uscat cu prosopul caontinutul unei fiole, se lasa sa actioneze pentru 1 minut. Fara a se clati parul, se aplica si masca de par Emergency Room si se lasa sa actioneze inca 5 sau 10 minute. Se clateste apoi cu apa calduta.

Se poate combina si cu vopseaua de par: in amestecul de vopsea si de oxidant se adauga 5 ml. Mi Amante Emergency Room Ampoules si se foloseste dupa instructiuni.

Mi Amante Emergency Room Hair Therapy еste un sistem inovativ de refacere totala a podoabei capilare. Reface parul chiar si dupa cele mai agresive actiuni chimice sau termice aplicate firelor. 

Produsele din aceasta serie nu contin sulfati, silicon, parabeni, adauds de sauri sau produse de origine animala.

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*