Gentle Volume - pentru volum

Gama Gentle Volume de la Eprouvage actioneaza direct la nivelul scalpului, contracarand cauzele principale care conduc la subtierea si caderea parului. Aceasta linie de cosmetice profesionale ingrijeste delicat parul si ii confera volum, asigurandu-i nutrientii necesari pentru refacerea scalpului si rezistenta firului de par.

Datorita formulei revolutionare bazate pe celule stem vegetale, gama Gentle Volum stimuleaza activitatea celulara si reface densitatea parului. Ingredientele-cheie care imbogatesc formula:

  • Redensyl®, o asociere de doua molecule patentate care creaza un mediu propice pentru dezvoltarea sanatoasa a firului de par.
  • celule stem active extrase din lotus albastru, utilizate datorita proprietatilor anti-aging si de echilibrare a scalpului. Aceasta tehnologie revolutionara previne si incetineste procesul de imbatranire.
  • extract de stejar francez, cu un continut ridicat de antioxidanti care neutralizeaza radicalii liberi si reduce efectul procesului oxidativ ce survine la nivelul pielii si parului.
  • cheratina extrasa din orez, soia si alte surse vegetale, care se absoarbe rapid in par, fortificand firele slabite sau deteriorate.
  • peptide naturale care confera volum natural.

 

Ordoneaza dupa
Toate brandurile
Philip Kingsley
Kerastase
Macadamia Beauty
Alterna
Marrakesh
O'right
Mediceuticals
Ellwo
ColorpHlex
Eprouvage
Moroccanoil
IKOO
Matrix
ApHogee
Dessata
Redken
Ceriotti
Aglique
CBD Daily
Biolage
Rozober
Beard Monkey
MAKEDA Botanics
Marlique Mix
Wella