MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Gloss pentru stralucire si catifelare 50 ml Philip Kingsley Gloss Pure Color

  • Gloss pentru stralucire si catifelare 50 ml Philip Kingsley Gloss Pure Color
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
109.60 lei
137.00lei

75% dintre femei isi vopsesc cu regularitate parul, iar pierderea din intensitate a culorii este una dintre problemele des intalnite. 24% dintre femei considera ca decolorarea parului este o preocupare majora. Tinand in considerare aceste date, laboratoarele Philip Kingsley creaza seria Pure Color, special conceputa pentru pastrarea inatacta a culorii parului vopsit de la o vopsire pana la urmatoarea.

Glanz Pure Color redescopera frumusetea absoluta a parului vopsit!Acest produs este secretul oricarei doamne pentru un par cu aspect perfect, fara electrizarea inestetica, fara varfuri indisciplinate. Invaluie fiecare fir de par ca intr-un voal transparent, podoaba capilara devine incredibil de placuta la atingere, catifelata, oferindu-i o stralucire uimitoare. Formula acestui produs asigura si protectie termica, pastrand la nivele optime nivelul de hidratare din interiorul firelor de par. toate acestea pe langa principalul fapt ca pastreaza intensitatea culorii parului vopsit foarte ridicata,  pentru un timp record. Podoaba capilara este frumoasa, sanatoasa, arata ca si proaspat vopsita. 

Efecte:
✓Netezeste si catifeleaza, inlaturand efectul de electrizare inestetic
✓Catifeleaza si ofera o stralucire uimitoare
✓Pastreaza culoarea intensa pentru o perioada mai indelungata
✓Pastreaza nivel optim de hidratare in interiorul fibrei capilare
✓Protejeaza termic
✓Previne dehidratarea si varfurile electrizate
✓Efect matasos si aspect ingrijit atragator
✓Indicat pentru orice tip de par

Ingredienti activi:
Ulei extras din fructele Pataya - arborele palmier care creste in zona dintre Panama si Trinidad, cu o ridicata concentratie de acizi grasi. Patrunde in profunzimea firelor si insanatoseste cortexul, oferind o stralucire uimitoare. Continutul bogat in antioxidanti si agenti antibacterieni care actioneaza si asupra microcirculatiei sanguine, echilibreaza si reface starea generala a dermei.  

Extract de Camellia Sinensis - planta de ceai care creste in zonele tropice si subtropice. Contine o cantitate mare de tanini, care maresc rezisenta fibrelor capilare. 

Betaine - extract din sfecla de zahar care calmeaza scalpul. Reface deteriorarile de pe suprafata firelor de par, efect antiinflamator. Catifeleaza si netezeste podoaba capilara. 

Mod de folosire: Se plica pe toata lungimea parului uscat sau umed. Se usuca in maniera obisnuita.

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*