Hairfinity

Ordoneaza dupa
Produse pe pagina de la 1 pana la 2 din 2 (1 pagini)
Hairfinity
Hairfinity

 

Ingredientul principal al produselor Haifinity se numeste Capilsana, o formula care contine 18 tipuri de amino acizi, SIC, MSM (methylsulfonylmethane) si colagen hidrolizat. Acest complex special este continut in exclusivitate in produsele Hairfinity si contribuie la cresterea nivelului de colagen si keratina de la nivelul parului, ceea ce determina cresterea unui par sanatos si frumos. 

 

Hairfinity - sanatate infinita pentru parul tau, inspirata chiar de tine si sustinuta de stiinta. 

 

Hairfinity e mai mult decat o linie de ingrijire a parului. Intregul concept din spatele acestui brand este dedicat sanatatii parului. Este un sistem complet de ingrijire care se concentreaza pe fiecare client in parte, aprofundand fiecare problema de sanatate a parului, tratand-o de la radacina si creand o strategie de combatere a acesteia. 

 

Astfel, Hairfinity combina stiinta cu pasiunea, creand o gama de produse menite sa te ajute sa iti atingi orice obiectiv ai avea in ceea ce priveste sanatatea parului tau.

 

Infinity + Affinity + Community = Hairfinity

 

Nelimitat. Posibilitati nelimitate pentru frumusete infinita. Parul frumos este misiunea noastra. Suntem constienti ca parul sanatos este unul frumos, iar atunci cand te simti frumoasa, posibilitatile sunt nelimitate. Astfel starea ta de spirit este in cea mai buna forma a sa. Hairfinity te ajuta sa atingi perfectiunea in ceea ce priveste sanatatea parului tau. Infinit. 

 

Conectivitate. Intelegem, parul este un element foarte puternic al individualitatii, ne reprezinta. De aceea, problemele parului tau devin si problemele noastre. Te intelegem. Hai sa pornim pe calea unui par frumos impreuna.

 

Comunitate. Comunicare. Hairfinity inseamna mai mult decat ingrijire a parului, suntem dedicati misiunii noastre. Clientii nostri reprezinta familia noastra: o comunitate bogata si varianta de mame, bunici, fiice, matusi, surori si prietene – suntem dedicati fiecareia in parte. Iar in final stim ca nu este vorba doar despre parul tau, ci si despre aspiratiile si visurile tale.


Citeste mai mult
Toate brandurile
Philip Kingsley
Kerastase
Alterna
Loreal Professionnel
Lakme
Marrakesh
Miracle Oil
Hemp Seed
O'right
Mediceuticals
ColorpHlex
Eprouvage
Matrix
ApHogee
Dessata
Ceriotti
Aglique
Biolage
Beard Monkey
Wella
Londa Professional
Aloxxi
Hairfinity