MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Ceara uscata cu fixare puternica 50 ml ECRU New York Dry Wax

  • Ceara uscata cu fixare puternica 50 ml ECRU New York Dry Wax
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
93.00 lei

Fara culoare, acest produs stilizant permite aranjarea parului fara a ingreuna sau lipi firele. Detine un grad de fixare puternic, care permite pastrarea de durata a stilului ales, oferind densitate parului scurt si u aspect detaliat.

Perfcet atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Efecte benefice:
Aranjeaza parul in aspectul dorit si permite remodelarea acestuia ori de cate ori acest lucru se doreste
Fixare puternica, permite durabilitate stilului dorit
Ofera densitate si textura parului scurt
Creaza un aspect detaliat, ingrijit coafurilor scurte
Consistenta cremoasa, care se aplica lejer pe parul ud

Nu contine parabeni

Mod de folosire: Se aplica pe parul umed si se aranjeaza cu ajutorul degetelor pentru obtinerea unui aspect casual.

 

Ecru - este culoare - eleganta, plina de stil si clasa, o culoare care aminteste de lux. Aristocratica, duce cu gandul la luciul perlelor. ECRU New York este o marca americana cu adanci radacini si traditii. 

Produsele Ecru New York sunt formulate din ingredienti pretiosi si sunt obtinute in urma unor tehnologii avansate. Celule stem, matase hidrolizata, proteine, biotina, aloe vera, uleiuri natutrale si ingredienti rari sunt secretul stralucirii, vitalitatii si elasticitatii podoabei capilare. Celulele stem extrem de efective hranesc scalpul, stimuleaza schimbul de la nivel celular, ceea ce duce la un ritm de crestere al parului marit.

Printr-o tehnologie inovativa care foloseste extractul plantei trandafirul de Ierihon, planta care, se cunoaste, poate rezista in conditii extreme de seceta mai bine de 10 ani, dar invie in urma doar a 3 ore de acces la apa. O planta extrarordinara care reactiveaza procesul si readuce la viata crengile uscate! Aceeasi magie se intampla si cu parul lipsit de vitalitate - se regenereaza, hidrateaza si se umple de energie. 


ЕCRU New York еste marca de cosmetice pentru par care te ajuta sa capeti la domiciliu ingrijiri demne de covorul rosu.

Creata de stilisti profesionali, ECRU New York de mai bine de 45 ani intrece noi limite in ingrijirea parului. Aceasta marca este creata pentru a da valoare fiecarui detaliu, pentru a valorifica ideile profesionalistilor in cosmetica pentru par, rezultatele obtinute de clienti fiind un aspect asemanator cu cel obtinut intr-un salon de frizura de lux. Marca valorifica ultimele tendinte in moda aranjarii parului, tehnologii avansate in cosmetica parului, rezultatul fiind clienti extrem de multumiti si fideli.

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*