MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Perie de par - roz Dessata TEEN BICYCLE BRUSH

  • Perie de par - roz Dessata TEEN BICYCLE BRUSH
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
38.00 lei

Stim cat de important este ca procesul de periaj al parului sa fie efectuat cu ajutorul unei perii de calitate, dar si delicate, in acelasi timp. Dessata Bicycle asigura exact acest accesoriu pentru pieptanatea podoabei capilare fetitei dvs.


Peria aranjeaza firele bland, fara a provoca durere, iar forma este special proiectata pentru a fi folosita si cu mana stanga, si cu dreapta. 

Daca momentul de pieptanare a fetitei dvs este neplacut, plin de nerabdare si de lacrimi, stim ca acest lucru nu se va mai intampla cu ajutorul periei Bicycle! 
Usurinta cu care se va efectua pieptanarea, va face ca fetita sa isi doreasca singura sa inceapa aranjarea parului, iar dvs veti putea doar sa va bucurati de ceea ce vedeti cu ochii proprii: domnisoara se piaptana singura!
Dimensiunea periei este potrivita pentru domnisoare mici sau mari!

440 ace flexibile, dispuse pe trei nivele diferite, care patrund cu blandete si descurca si cele mai incalcite fire! Fara durere, fara smulgere, fara dificultate!
Sa nu credeti ca parul va ramane electrizat ! Nu, din contra!
Peria este fabricata dintr-un material special, un gel care nu va lasa firele electrizate. Podoaba capilara ramane cu un aspect ordonat, disciplinat, fara sa aiba varfurile in toate directiile, electrizat sau zburlit! 

Toti stim ca este mult nai usoara pieptanarea parului atunci cand acesta este ud. Fiti siguri ca, daca folositi peria Dessata, nu veti dauna in nici un mod podoabei capilare, chiar daca va pieptanati imediat dupa spalarea cu sampon.
Peria eset indicata atat pentru parul ud, cat si pentru cel uscat.
Peria Dessata este o investitie in ingrijirea parului ! Nu amanati!

Fabricata in Spania

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*