• Masca pentru par blond Kerastase Blond Absolu Ultra Violet 200ml

Masca pentru par blond Kerastase Blond Absolu Ultra Violet 200ml

  • Livrare gratuita
  • In stoc
  • Produs 100% original
144.00 lei
Kerastase Blond Absolu Masque Ultra Violet Treatment - Mască violet pentru neutralizarea tonurilor galbene, hrănește și reface părul sensibilizat
 
Forta intens neutralizatoare intr-o masca tratament care ingrijeste in profunzime parul. Contine pigmenti violet pentru o actiune de eliminare in profunzime si de durata a nuantelor galbene si aramii. Masca poate fi folosita odata pe saptamana sau oricat de des este necesar pentru a neutraliza tonurile nedorite si a reda parului blond luminozitatea.
 
Beneficii:
Neutralizeaza tonurile de galben
Formula ultra-hranitoare
Ilumineaza nuantele de blond pentru o stralucire uniforma
Netezeste si da stralucire parului

Mod de utilizare: aplicati pe parul umed, pe lungimi si pe varfuri. Lasati sa actioneze 5 minute (sau mai mult in functie de nivelul de neutralizare dorit), apoi clatiti.
Pro Tips: Folositi Bain Ultra-Violet ca prim pas pentru neutralizare. Apoi, folositi Masque Ultra-Violet pentru a mentine si proteja saptamanal nuanta de blond. Coaforul va poate recomanda care este timpul optim de actionare pentru Masque Ultra-Violet in functie de tonul de blond dorit. 
Ingrediente:
O combinatie exclusiva de acid hialuronic si floare-de-colt:
Acidul hialuronic repara fibra si ii reda uniformitatea. Acest acid ultra-concentrat reface parul si previne ruperea acestuia in viitor.
Floarea-de-colt bogata in antioxidanti protejeaza parul impotriva agresiunilor zilnice. Netezeste si calmeaza fibra sensibilizata.
Neutralizatorii ultraviolet corectori sunt pigmenti concentrati ce actioneaza imediat pentru a neutraliza tonurile de galben si a reda o stralucire naturala.

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*