Masca pentru par deteriorat Dessata Expert Repair Mask 300ml

  • Masca pentru par deteriorat Dessata Expert Repair Mask 300ml
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
63.65 lei
67.00lei

Masca pentru par deteriorat Dessata Expert Repair Mask – Este o completare perfecta a samponului nostru pentru par deteriorat daca vreti sa scapati de parul lipsit de viata sau fragil. Masca este un tratament intens pentru parul afectat de tratamente precum decolorare, indreptare sau permanenta; repara, dand in acelasi timp stralucire si elasticitate parului.

Mod de utilizare: A se aplica o cantitate suficienta pe parul umed, proaspat spalat pe lungimi si pe varfuri. Se lasa sa actioneze cateva minute, apoi se clateste cu apa din abundenta. 

Dessata a dezvoltat o linie de produse cosmetice pentru par special pentru persoanele cu par deteriorat sau extrem de uscat. Daca parul nu mai straluceste asa cum a facut-o sau daca tocmai ati trecut printr-un tratament, cum ar fi decolorare, permanenta sau indreptare, Expert Repair va va ajuta sa-l recuperati si sa-i dati un aspect sanatos. Ingredientele active care va permit sa imbunatatiti aspectul parului pentru o perioada mai lunga de timp.

Derivat din acidul 18-metil eicosanoic, produsul nostru este capabil sa acopere si sa inchida cuticulele firelor de par datorita acestei lipide esentiale, care, combinata cu untul de shea, permite parului sa fie mai stralucitor.
Proteina vegetala hidrolizata, capabila sa repare fibrele de cheratina ale cortexului,ofera parul mai multa rezistenta.

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*