Tratament impotriva caderii parului Mediceuticals Numinox 250ml

  • Tratament impotriva caderii parului Mediceuticals Numinox 250ml
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
125.40 lei
132.00lei

Tratament impotriva caderii parului Mediceuticals Numinox revitalizeaza foliculii pilosi si stimuleaza microcirculatia la nivelul scalpului. Astfel, Mediceuticals Numinox favorizeaza regenerarea, respectiv cresterea noilor fire de par. Folosit in mod regulat, acest tratament Mediceuticals stopeaza caderea parului, incurajand cresterea sanatoasa a firelor de par.

Ce contine tratamentul impotriva caderii parului Mediceuticals Numinox:

  • Triaminocoptinol™ - un complex care ajuta la reducerea caderii parului, stimuland in mod activ foliculii pilosi si microcirculatia la nivelul scalpului;
  • NutraCell ™ - un complex antioxidant natural ce vitaminele B, ce previne subtierea firelor de par
  • Estrolin ™ - un complex natural anti-androgen, care inhiba hormonul DHT (care favorizeaza caderea si subtierea firelor).

Rezultatul: mai putine fire de par cazute, iar parul devine mai sanatos. Firele de par devin mai groase, cresc mai repede si capata un aspect matasos si stralucitor.


Mod de utilizare: Mediceuticals Numinox se pulverizeaza la nivelul scalpului, pe parul umed sau uscat. Se maseaza usor. De preferat, se aplica de 2 ori pe zi (dimineata si seara). Nu se clateste. Pentru cele mai bune rezultate, se poate folosi alaturi de samponul Bioclenz sau samponul Hydroclenz.


Compania americana Mediceuticals Laboratories creeaza inca din anul 1964 produse dermatocosmetice revolutionare pentru ingrijirea scalpului, parului si a pielii. Sampoanele si tratamentele Mediceuticals au formule cu un pH apropiat de cel al parului, nu contin sulfati (SLS) si sunt ideale pentru tratarea diferitelor probleme ale scalpului sau a podoabei capilare.

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*