MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Perie de par compacta cu capac IKOO Glamour collection Prima Ballerina Pocket

  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
93.00 lei

IKOO brush Pocket Prima Ballerina Pocketеste o perie inovativa pentru par, care poate fi oriunde cu tine, in poseta sau in valiza, datorita marimii sale compacte! 
Peria permite o pieptanare atat a parului ud, cat si al celui uscat, fara a smulge firele.

Chiar daca marimea sa este mini, nu inseamna ca parul des, cret, ondulat, lung sau foarte incurcat nu va putea fi pieptanat! Din contra! Partea inferioara se inchide cu ajutorul unui capac, in acest mod perii mentinandu-se curati si intacti. 

IKOO brush Prima Ballerina Pocket descurca delicat si aranjeaza parul, fara a irita scalpul. Perii acesteia sunt din material natural – acril si rasina pretioasa. Nu sunt folosite materiale de provenienta animala.

Perii aranjati in mod special stimuleaza meridianele energetice situate la nivelul scalpului, conform medicinii chinezesti traditionale. Se efectueaza un masaj calmant la nivelul scalpului, stimuland microcirculatia sanguina si cresterea parului.

IKOO brush еste prelucrata din material care permite folosirea periei in baie. Modul delicat de periaj nu permite smulgerea sau ruperea firelor si nu irita scalpul, fiind indicata si pentru copii. 

Periile IKOO brush Pocket Prima Ballerina Pocket se prezinta intr-o cutie de lux metalica, ceea ce le face o idee perfecta pentru cadou persoanei dragi.

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*