• Perie de par Dessata Maxi Swarovski Heart

Perie de par Dessata Maxi Swarovski Heart

  • Livrare gratuita
  • In stoc
  • Produs 100% original
161.00 lei
Descopera noua perie Dessata pentru par des cu cristale Swarovski! 
 
Continand cristale Swarovski autentice, aceasta este un accesoriu unic si extravagant, de care se vor putea bucura doar cateva norocoase, fiind o editie limitata! Un model sofisticat, perfect pentru femeia moderna care pune pret pe detalii si eleganta!
Dessata Maxi este special conceputa pentru a face fata chiar si celui mai des, gros si lung par. Ofera o periere usoara, fara rupere ori smulgere, indiferent daca parul este uscat sau umed.
 
Care este secretul periei Dessata Maxi? Cei 440 de peri inovatori, dispusi pe 3 nivele:
 
- Nivelul 1: mai lungi!
Perii primul nivel sunt cei mai lungi. Comparativ cu peria standard, acestia sunt cu 30% mai lungi perntru a permite perierea cu usurinta chiar si in cele mai complexe si greu accesibile zone ale parului si pentru o descurcare mai usoara.
 
- Nivelul 2: mai rapizi!
Noua Dessata Maxi are perii pozitionati la distante mai mari intre ei pentru a facilita perierea rapida si eficienta a parului des.
 
- Nivelul 3: mai puternici!
 
Dessata Maxi Swarovski Heart este fabricata dintr-un material robust, rezistent la presiune care impiedica indoirea sau deformarea perilor.
Dessata Maxi Swarovski Heart, ca și predecesoarele sale, dispune de 440 de peri care nu creeaza energie statica. Asadar, cu Dessata poti sa-ti iei adio de la inestetica electrizare care iti facea parul sa stea in toate directiile!
Cu totii stim ca nu este recomandata perierea parului ud pentru ca atunci este cel mai vulnerabil. Cu Dessata insa acest lucru este posibil fara nicio retinere deoarece firul de par nu va fi afectat! Ud sau uscat, parul este descurcat si periat la fel de usor, fara probleme! 
Dessata este o buna investie in ritualul tau de ingrijire a parului! Tu ti-ai comandat-o?

Dimensiuni: 120 х 70 mm
Fabricata in Spania.

 

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*