Perie de par IKOO Sugar Plum ( baza neagra)

  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
84.55 lei
89.00lei

IKOO Brush Sugar Plum еste o perie inovativa pentru aranjarea, disciplinarea parului, care asigura un proces de pieptanare fara durere, fara a deteriora podoaba capilara. 

IKOO Brush Sugar Plum еste prelucrata in urma unei tehnologii inovative, care piaptana si aranjeaza firele, fara a le smulge. Indiferent daca parul este ud sau uscat, procesul de periaj este facil. Acele elastice sunt asezate in mod original, sah-mat, ceea ce asigura descurcarea nodurilor di par, chiar si pentru ceam mai deasa sau creata podoaba capilara. Protejeaza atat parul , cat si scalpul. 

Acele flexibile maseaza pielea capului in timpul periajului, stimuland circulatia sanguina la nivelul scalpului, toate acestea ducand la cresterea de noi fire. Folosirea periei zilnic micsoreaza stresul, actioneaza relaxant si inlatura incordarea. Sunt acivate meridiane cunoscute din medicina chinezeasca traditionala. 
Faptul ca pieptarea parului este lipsita de durere face din peria IKOO Sugar Plum un accesoriu potrivit pentru copii. Forma ergonomica a periei IKOO faciliteaza folosirea acesteia.

Acele sunt fabricate din materiale naturale, acrili si polimeri naturali

Periile IKOO Brush sunt ambalate in cutii metalice atractive, ceea ce poate transforma periile intr-un cadou special.

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*