MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Perie pentru par des Dessata Aloha

  • Perie pentru par des Dessata Aloha
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
67.00 lei

ALOHA! Un cuvant de origune Hawaiiana menit sa intampine, salute si sa binecuvanteze vizitatorii in Hawaii. Acest cuvant inseamna frumusete, pace, placere sau binecuvantare. De aceea am ales aceasta denumire pentru noua Dessata Prints, frumos decorata cu flori de hibiscus si orhidee  si pe care se remarca un papagal Hawaiian superb colorat.

Si pentru ca atunci cand vine vorba de dimensiune perilor, marimea conteaza, noua perie Dessata Aloha este special conceputa pentru a face fata chiar si celui mai des, gros si lung par. Ofera o periere usoara, fara rupere ori smulgere, indiferent daca parul este uscat sau umed.

Care este secretul noii Dessata Aloha? Cei 347 de peri inovatori, dispusi pe 3 nivele:

  • Nivelul 1: mai lungi!

Perii primul nivel sunt cei mai lungi. Comparativ cu peria standard, acestia sunt cu 30% mai lungi perntru a permite perierea cu usurinta chiar si in cele mai complexe si greu accesibile zone ale parului si pentru o descurcare mai usoara.

  • Nivelul 2: mai rapizi!

Noua Dessata Aloha are perii pozitionati la distante mai mari intre ei pentru a facilita perierea rapida si eficienta a parului des.

  • Nivelul 3: mai puternici!

Dessata Aloha este fabricata dintr-un material robust, rezistent la presiune care impiedica indoirea sau deformarea perilor.

Noua colectie cuprinde 7 combinatii de culori proaspete si trei modele in culori neon care lumineaza in intuneric.

Dessata Aloha, ca și predecesoarele sale, dispune de 440 de peri care nu creeaza energie statica. Asadar, cu Dessata poti sa-ti iei adio de la inestetica electrizare care iti facea parul sa stea in toate directiile!

Cu totii stim ca nu este recomandata perierea parului ud pentru ca atunci este cel mai vulnerabil. Cu Dessata insa acest lucru este posibil fara nicio retinere deoarece firul de par nu va fi afectat! Ud sau uscat, parul este descurcat si periat la fel de usor, fara probleme! 

Dessata este o buna investie in ritualul tau de ingrijire a parului! Tu ti-ai comandat-o?


Toate periile Dessata vin intr-o multitudine de culori si modele si puteti alege chiar si varianta mini, ideala pentru purtatul in poseta, in masina sau in geanta de antrenament. Dessata Mini dispune si de un capac de protectie a perilor, ceea ce inseamna ca poate fi depozitata oriunde. Aceeasi forma ergonomica dar cu 30% mai mica o fac perfecta pentru utilizarea de catre copii, care o pot utiliza cu usurinta si si-o pot alege in culoarea preferata.


Dimensiuni: 120 х 70 mm

Fabricata in Spania.

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*