MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Perie pentru par des Dessata Maxi Save The Ocean

  • Perie pentru par des Dessata Maxi Save The Ocean
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
52.00 lei
65.00lei
Peste 13 milioane de tone de deseuri de plastic ajung in mari si oceane in fiecare an, provocand moartea a peste 100.000 de specii marine.
 
Odata ajunse intr-un mediu acvatic, deseurile de plastic pot ramane acolo timp de sute de ani. Cele mai grave asteptari sunt ca, ca urmare a utilizarii atat de iresponsabile a materialelor plastice de unica folosinta, dupa 5 ani va exista mai mult plastic decat pestele in mari si oceane.
 
In acelasi timp, plasticul a devenit un material indispensabil lumii moderne de astazi.
 
Este extrem de importanta pentru umanitate sa implementeze masuri de urgenta pentru a reduce utilizarea si pentru a creste posibilitatile de reciclare a deseurilor relevante.
 
De aceea, Dessata a creat un nou design pentru periile MAXI, realizate din materiale complet reciclate.
 
Ambalajul este realizat din carton special certificat FSC. Cerinta speciala pentru gestionarea responsabila a padurilor pe care le gestioneaza include plantarea unui nou copac pentru fiecare taiere.
 
Noua perie Dessata Maxi Save the Ocean  este special conceputa pentru a face fata chiar si celui mai des, gros si lung par. Ofera o periere usoara, fara rupere ori smulgere, indiferent daca parul este uscat sau umed.

Care este secretul noii Dessata Maxi Save the Ocean? Cei 440 de peri inovatori, dispusi pe 3 nivele:

- Nivelul 1: mai lungi!

Perii primul nivel sunt cei mai lungi. Comparativ cu peria standard, acestia sunt cu 30% mai lungi perntru a permite perierea cu usurinta chiar si in cele mai complexe si greu accesibile zone ale parului si pentru o descurcare mai usoara.

- Nivelul 2: mai rapizi!

Noua Dessata Maxi are perii pozitionati la distante mai mari intre ei pentru a facilita perierea rapida si eficienta a parului des.

- Nivelul 3: mai puternici!

Dessata Maxi, ca si predecesoarele sale, dispune de 440 de peri care nu creeaza energie statica. Asadar, cu Dessata poti sa-ti iei adio de la inestetica electrizare care iti facea parul sa stea in toate directiile!
Cu totii stim ca nu este recomandata perierea parului ud pentru ca atunci este cel mai vulnerabil. Cu Dessata insa acest lucru este posibil fara nicio retinere deoarece firul de par nu va fi afectat! Ud sau uscat, parul este descurcat si periat la fel de usor, fara probleme! 

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*