MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Perie pentru uscarea si indreptarea parului IKOO X Paddle Let's Tango

  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
110.40 lei
138.00lei

IKOO X Paddle  Let's Tango este o perie inovativa extrem de comoda, care, pe langa faptul ca piaptana firele de par, este si un adjuvant in uscarea acestora, protejandu-le de rupere sau deteriorare.
Paddle X  Let's Tango este peria perfecta pentru uscarea cu ajutorului aerului fierbinte a uscatorului si pentru styling, si ofera, de asemenea, functiile de masaj si stimulare a circulatiei sanguine a scalpului. 

Optimizati-va stilul de uscare a parului  prin folosirea acestei perii de par, redirectionand fluxul de aer fierbinte doar acolo unde este necesar, fara a dauna inutil podoabei capilare.
Fanta de aer in forma de X asigura un rezultat perfect de uscare - decideti singura cat de mult va poate tolera parul. Utilizati Peria X Paddle si parul va deveni puternic, stralucitor, vital si voluminos.
Cu aceaste perie, va protejati parul si structura acestuia de prea multa caldura - fara par deteriorat - rezultatul este parul matasos si sanatos.

Acele flexibile ale periei ajuta la obtinerea volumului mult dorit, dar si efectueaza un masaj asupra scalpului. Materialul din care este fabricata peria este rezistent atat in conditii de umiditate, cat si in conditii de temperaturi ridicate rezultate de aparatele de styling.

Podoaba capilara devine perfect uscata, aranjata, disciplinata, fara a fi stresata de aerul fierbinte a uscatorului.
 

 
Dimensiunile periei IKOO X Paddle Brush:
Lungime - 25 см
Latime (cea mai lata parte) - 11 см

Periile IKOO X Paddle vin la tine intr-un ambalaj metalic de lux, ceea ce le face un cadou perfect.

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*