Philip Kingsley

Philip Kingsley a fost unul dintre pionerii industriei de frumusete, la care au apelat cu incredere de-a lungul timpului nenumarate celebritati atunci cand, dintr-un motiv sau altul, s-au confruntat cu probleme legate de caderea parului, matreata sau altele. 

 

Audrey Hepburn, Victoria Beckham, Cate Blanchett, Sienna Miller, Jane Fonda, Mick Jagger si Laurence Olivier sunt doar cativa dintre acestia. Extrem de multumit de rezultatele obtinute in urma utilizarii tratamentelor si cosmeticelor pentru ingrijirea parului create de Philip Kingsley, Laurence Olivier a indrumat nenumarati actori si prieteni sa apeleze la clinica detinuta de Kingsley in Londra, in selectul cartier Mayfair. La scurt timp, Philip Kingsley a deschis o a doua clinica de tricologie la New York, chiar pe Fifth Avenue.

 

Cele doua clinici, precum si cosmeticele create de Philip Kingsley se bucura si in prezent de un succes rasunator. Se spune ca atunci cand a lansat compania de cosmetice Philip Kingsley Products, acesta ar fi primit un imprumut de la un bancher care ii era extrem de recunoscator pentru ca il ajutase sa scape definitiv de matreata.

 

Desemnat de New York Times un adevarat guru in ingrijirea parului, Philip Kingsley a fost cel care a inventat faimoasa expresie “bad hair day” (folosita ori de cate ori parul nu sta si nu arata cum ne-am dori). De profesie tricolog (medic dermatolog specializat in ingrijirea scalpului si a parului), Philip Kingsley si-a dedicat intreaga viata cercetarii problemelor care duc la caderea parului si, ulterior, identificarii unor tratamente si cosmetice profesionale care sa actioneze tintit. 

 

Philip Kingsley era absolut convins ca un par sanatos si frumos trebuie sa porneasca de la un scalp sanatos. De altfel, Philip Kingsley a fost cel care a creat prima masca de par ce se foloseste inainte de aplicarea samponui (masca Elasticizer), primul tonic si primele tratamente pentru ingrijirea scalpului. 

 

Efectul sampoanelor si balsamurilor Philip Kingsley este potentat de:

 

  • masca de par Elasticizer - creata de Philip Kingsley special pentru Audrey Hepburn; chiar si in prezent, masca Elasticizer este produsul-vedeta marca Philip Kingsley (la fiecare doua minute se vinde cate o masca Elasticizer)
  • suplimentele nutritive PK4 sau suplimentele Tricho Complex
  • tonicul pentru scalp
  • masca exfolianta pentru scalp

Pestisorul De Aur este distribuitor oficial al acestui brand in Romania!


Citeste mai mult
Ordoneaza dupa
Produse pe pagina de la 1 pana la 24 din 73 (4 pagini)
Toate brandurile
Philip Kingsley
Kerastase
Alterna
Loreal Professionnel
Marrakesh
Miracle Oil
Hemp Seed
O'right
Mediceuticals
ColorpHlex
Eprouvage
IKOO
Matrix
ApHogee
Dessata
Redken
Ceriotti
Aglique
Biolage
Rozober
Beard Monkey
Wella
Londa Professional
Aloxxi