Rola dubla din OBSIDIAN pentru masaj facial MAKEDA Botanics

  • Rola dubla din OBSIDIAN pentru masaj facial MAKEDA Botanics
  • 2-3 zile
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
87.40 lei
92.00lei
Introdu adresa de e-mail daca doresti sa primesti o notificare atunci cand produsul este disponibil.

Rola dubla pentru masaj facial din OBSIDIAN are proprietati antiinflamatorii si detoxifiante asupra tenului. Improspateaza si uniformizeaza culoarea pielii, minimalizeaza intensitatea cearcanelor. Calmeaza pielea sensibila, iar masajul poate duce la tratarea acneelor, psoriazisului si a altor eczeme dermice. 

Masajul cu rola dubla poate duce la curatarea pielii de toxine prin drenaj limfatic, eliminand edemul, stimuland celulele. Se mareste procesul de producere a colagenului, prevenind formarea ridurilor si atenuand pe cele deja existente.

Efecte benefice:
✓Stimuleaza drenejul limfatic
✓Reduce edemul
✓Atenueaza cearcanele
✓Stimuleaza circulatia sanguina
✓Netezeste ridurile fine si semnele de expresie
✓Stimuleaza regenerarea celulara
✓Astupa porii inestetici
✓Piatra Obsidian

 

Rola dubla din obsidian este ambalata intr-o cutie cartonata de lux, cu inchidere magnetica, foarte atractiva, ceea ce o face ideala ca si cadou cuiva drag.

 

Efectuat doar 5 minute dimineata si seara, masajul cu regularitate al fetei stimuleaza circulatia sanguina si imbunatateste schimbul de substante nutritive si de oxigen de la nivelul pielii, marind elasticitatea dermica, mentinand aspectul tanar si proaspat al pielii, cat si producerea de colagen.

Rola pentru masaj este dubla, cu extremitate mare destinata masajului obrajilor, fruntii si gatului, si cu o extremitate mai fina pentru masajul in jurul ochilor, tamplelor, zonei dintre buze si nas.

Mod de folosire: Folositi rola atunci cand aplicati crema preferata sau serul facial, pentru o absorbtie rapida, dar si fara produse cosmetice, doar pentru efectuarea masajului facial.

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*
Introdu adresa de e-mail daca doresti sa primesti o notificare atunci cand produsul este disponibil.