Sampon pentru par deteriorat Loreal Professionnel Pro Fiber Reconstruct 250ml

  • Sampon pentru par deteriorat Loreal Professionnel Pro Fiber Reconstruct 250ml
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
58.90 lei
62.00lei
Samponul pentru par deteriorat Loreal Professionnel Pro Fiber Reconstruct  pe de o parte curata, si pe de alta repara in profunzime parul foarte deteriorat. Firul de par este alcatuit din trei straturi: stratul exterior – cuticula, stratul intermediar – cortex si stratul interior – medula.
Samponul Pro Fiber Reconstruct are o actiune puternic reparatoare asupra firului de par, actionand atat la nivelul cuticulei, cat si la nivelul cortexului. Parul deteriorat isi recapata instantaneu vitalitatea, elasticitatea si stralucirea. Pentru rezultate cat mai bune, se recomanda utilizarea gamei complete (sampon/balsam/masca/ser), fiindca produsele isi potenteaza efectele.
 
Beneficii:
- curata si repara parul;
- confera firelor un aspect matasos si catifelat;
-ajuta parul sa isi recapete stralucirea naturala.
 
 
Mod de utilizare: Samponul pentru par deteriorat Loreal Professionnel Pro Fiber Reconstruct  se aplica pe parul umed. Se maseaza usor scalpul si parul, pana se obține o spuma densa. Se clateste cu apa din abudenta. Se repeta operatiunea, daca este necesar.
 
Linia de tratament pentru par deteriorat Loreal Professionnel Pro Fiber Reconstruct  are o actiune reconstrutiva si reparatoare asupra firului de par. Este ideala pentru parul foarte deteriorat, care a fost supus unor tratamente chimice agresive sau repetate.

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*