MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Sampon renovator pentru par lung Loreal Professionnel Pro Longer 300 ml

  • Sampon renovator pentru par lung Loreal Professionnel Pro Longer 300 ml
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
66.00 lei

Sampon renovator pentru par lung  Loreal Professionnel Pro Longer 300 ml 

Fara compromisuri intre lungime si densitate!

Samponul Pro Longer este indicat pentru parul lung cu varfuri slabe, deteriorate. Acesta intareste si regenereaza firul de par pe toata lungimea sa, ca rezultat parul fin devine vizibil mult mai sanatos si mai frumos.

Tehnologia patentata  L'Oréal cu Filler A-100 patrunde in firul de par, facandu-l mult mai dens in interiorul cuticulei. Aminoacidul din formula sa ajuta la fortificarea parului in exteriorul acestuia. Formula acestui sampon actioneaza in zona varfurilor deteriorate sau exact acolo unde firul de par are nevoie de intarire si densitate. 

Efecte imediate:

Parul nu se rupe atat de des la nivelul varfurilor

Cu 20% mai putine varfuri despicate

De 5 ori mai stralucitor par

Ingredienti activi:

Filler A-100 – molecula patentata  L’Oreal care patrunde in interiorul firului de par, sigiland pana si varfurile acestuia. Ca rezultat, parul este mult mai dens si sanatos, cu acelasi calibru pe toata lungimea sa , fara subtiere spre varfuri.

Aminoacidul - se directioneaza direct asupra lungimii firului de par, regenerandu-l si intarindu-l.

Mod de folosire: Aplicati asupra parului ud si masati usor pana la formarea unei spume. Clatiti si repetati, daca este necesar. 

Cu cat este mai lung parul, cu atat mai des trebuie sa il tundeti pentru ca cele mai slabe zone sunt la nivelul varfurilor … pana acum! Сu Loreal Professionnel Pro Longer spuneti nu! foarfecelui, si puteti sa paziti parul lung! Seria contine Filer A-100 si aminoacid, ambele ingrediente active care regenereaza firul de par pe toata lungimea acestuia si sigileaza varfurile. Ca rezultat, parul este lung, sanatos si frumos, cu aceeasi densitate si calibru de la radacina pana la varf.

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*