• Ser hidratant pentru fata Oright Goji Berry Lucent Intensifier 30ml si Ser concentrat antirid Oright Goji Berry Age-defying Concentrate 30ml

Ser hidratant pentru fata Oright Goji Berry Lucent Intensifier 30ml si Ser concentrat antirid Oright Goji Berry Age-defying Concentrate 30ml

  • Livrare gratuita
  • In stoc
  • Produs 100% original
538.65 lei
567.00lei
Cu peste 98,7% ingrediente naturale serul Oright Goji Berry Lucent Intensifier este ideal pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru cel gras.
Ofera o hidratare si o reparare in profunzime.  Extractul natural de fructe goji inverseaza procesul natural de imbatranire al tenului, reduce productia de melanina si hraneste in profunzime, astfel incat pielea sa isi recapete vitalitatea, elasticitatea si stralucirea tinereasca. Imbogatit cu extract natural de fructe goji, uleiuri de trandafir si acid hyaluronic. Nu contine alcool si nu usuca tenul.
 
Extractul natural de fructe goji din Ser concentrat antirid Oright Goji Berry Age-defying Concentrate inverseaza procesul natural de imbatranire al tenului, reduce productia de melanina si hraneste in profunzime, astfel incat pielea sa isi recapete vitalitatea, elasticitatea si stralucirea tinereasca. 
 

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*