• Set de calatorie pentru par lung Kerastase Extentioniste Travel Set

Set de calatorie pentru par lung Kerastase Extentioniste Travel Set

  • In stoc
  • Produs 100% original
108.00 lei

Kerastase Extentioniste se adreseaza parului lung sau persoanelor care isi doresc un par (mai) lung, puternic si rezistent.
Noua tehnologie este imbogatita cu:
CREATINA R ™: derivata din 3 aminoacizi care alcatuiesc keratina parului, cunoscuta pentru proprietatile de intarire a structiurii interne a firului de par;
TAURINA: taurina este un aminoacid cu efect protector asupra foliculului de par, care ajuta la stimularea scalpului si care favorizeaza cresterea unui par sanatos;
ACID MALEIC: particulele sale foarte fine penetreaza in profunzime fibra capilara, intarind-o din interioer spre exterior. Sigileaza cuticulele, asigurand un strat uniform de protectie pe toata suprafata firului de par;
CERAMIDE:  imbunatatesc aspectul general al parului si actioneaza ca un scut impotriva factorilor care il pot deteriora.

Setul contine:

Sampon fortifiant pentru par lung Kerastase Bain Extentioniste 80ml – este dedicat parului lung sau persoanelor care isi doresc un par (mai) lung, puternic si rezistent. Repara intensiv cuticula deteriorata a parului, conferind firelor de par un aspect lucios, hidrateaza varfurile despicate/uscate si ajuta parul sa-si redobandeasca aspectil proaspat, sanatos si stralucitor. Dupa 3 luni de utilizare, parul este mai lung cu 4cm.

Masca fortifianta pentru par lung Kerastase Extentioniste 75ml​ –  este dedicata parului lung sau persoanelor care isi doresc un par (mai) lung, puternic si rezistent.  Repara intensiv cuticula deteriorata a parului, conferind firelor de par un aspect lucios, hidrateaza varfurile despicate/uscate si ajuta parul sa-si redobandeasca aspectil proaspat, sanatos si stralucitor. Dupa 3 luni de utilizare, parul este mai lung cu 4cm.

Crema pentru protectie termica Kerastase Ciment Thermique 50ml – este o crema pentru protectie termica, ideala pentru parul slabit si deteriorat. Conceputa ca un tratament termoactiv, crema formeaza in jurul fiecarui fir de par un strat protector, astfel incat foehnul, placa de intins parul sau ondulator sa nu afecteze fibra capilara. Crema pentru protectie termica Kerastase Ciment Thermique actioneaza pe de o parte in interiorul firului de par, fortificand fibra capilara si pe de alta parte, la exterior netezind si catifeland firele de par.


 

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*