Set de Craciun Editie Limitata pentru par blond rece Loreal Blondifier Cool

  • Set de Craciun Editie Limitata pentru par blond rece Loreal Blondifier Cool
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
100.00 lei

Produsele seriei Blondifier sunt destinate ingrijirii parului blond, pentru mentinerea unei culori frumoase, blond rece, dar fiind si potrivita pentru parul grizonat, alb, decolorat sau blond platinat. Aveti acum ocazia sa achizitionati, pentru sarbatori, setul  Loreal Blondifier Cool, compus din sampon si masca.

1.Samponul nuantator pentru blond Loreal Blondifier Cool 300ml
Neutralizeaza nuantele nedorite de galben , oferind un ton rece, datorita pigmentilor violeti. Poate fi deopotriva folosit atat pe un par vopsit, blond platinat sau pe parul natural, grizonat sau alb. Formula sa curata delicat, hraneste parul, repara zonele deteriorate.  
Mod de folosire: Aplicati peste parul umed pana la formarea unei spume bogate.

2. Masca nuantatoare pentru par blond Loreal Blondifier Mask este potrivita atat pentru parul grizonat/alb, cat si pentru parul decolorat, cu suvite sau blond platinat. A fost creata special pentru a reda stralucirea parului tern cu ajutorul pigmentilor violeti. Datorita acestora, masca previne si neutralizeaza ingalbenirea parului.
Formula sa hraneste parul blond, il umple de vitalitate si stralucire.
Mod de folosire: Se aplica peste parul umed, proaspat spalat si uscat u prosopul, se lasa sa actioneze aproximativ 5 minute, apoi se clateste cu apa din abundenta.
Ingredienti activi:
polifenoli, obtinuti din extractul de cereale acai : hranesc, ofera vitalitate si ofera stralucire podoabei capilare.

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*