Set de Craciun pentru par blond Loreal Professionnel Cosmic Blonde

  • Set de Craciun pentru par blond Loreal Professionnel Cosmic Blonde
  • In stoc
  • Produs 100% original
98.10 lei
109.00lei
Gama L’oreal Professionnel Blondifier a fost creata special pentru parul blond sau decolorat. Pigmentii violeti din aceste produse reduc nuantele nedorite de galben si ofera stralucire parului blond. Aceasta gama ofera ingrijire parului blond, cu rezultate ca la salon, in fiecare zi.
 
Setul contine:
 
1. Samponul nuantator pentru par blond Loreal Blondifier Blondifier Cool Shampoo poate fi deopotriva folosit atat pe un par vopsit, blond platinat sau pe parul natural, grizonat sau alb. Acesta este potrivit atat pentru parul grizonat/alb, cat si pentru parul decolorat, cu suvite sau blond platinat. A fost creat special pentru a reda stralucirea parului tern cu ajutorul pigmentilor violeti. Formula sa curata delicat, hraneste parul si repara zonele deteriorate.
 
Mod de utilizare: Se aplica o cantitate mica din sampon pe palme. Se maseaza delicat scalpul si parul pana se obtine o spuma abundenta. Se lasa sa actioneze cateva minute, iar apoi se clateste bine. Pentru rezultate optime, se va folosi apoi balsamul sau masca din aceeasi gama.
 
 
​2. Masca nuantatoare pentru par blond Loreal Blondifier Mask este potrivita atat pentru parul grizonat/alb, cat si pentru parul decolorat, cu suvite sau blond platinat. A fost creata special pentru a reda stralucirea parului tern cu ajutorul pigmentilor violeti.. Datorita acestor pigmenti violeti din compozitie, masca previne si neutralizeaza ingalbenirea parului. Formula sa hraneste parul blond si repara zonele deteriorate.
 
Mod de utilizare: Se aplica o cantitate mica din masca pe parul spalat si zvantat cu prosopul. Se lasa sa actioneze cateva minute, iar apoi se clateste cu apa din abundenta.  
 

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*