Set de Craciun pentru regenerare si stralucire Philip Kingsley The Story of Condition & Gloss

  • Set de Craciun pentru regenerare si stralucire  Philip Kingsley The Story of Condition & Gloss
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
73.00 lei

Istoria unui par frumos, puternic si stralucitor ca un diamant, incepe si se termina cu setul duo ..... The Story of Condition & Gloss Philip Kingsley. Contine doua produse care imbunatatesc vizibil conditia generala a parului si protejeaza culoarea acestuia intensa si stralucitoare. 

Elasticizer Philip Kingsley Elasticizer 40 ml - primul reconstructor din lume care se foloseste inainte de spalarea cu sampon. Tratamentul intensiv reface si imbunatateste elasticitatea podoabei capilare, oferindu-i stralucire chiar si celui mai uscat si deteriorat par. Rezultatele sunt vizibile si de necontestat chiar de la prima folosire, iar prin aplicarea cu regularitate se imbunatatesc. 

NOU! Gloss-ul lichid termoprotector pentru un par extraordinar Philip Kingsley Pure Colour Frizz-Fighting Gloss 20 ml - asigura un aspect neted, catifelat al parului. Acopera fiecare fir de par in parte intr-un film protector invizibil, evitand astfel ruperile si deteriorarile viitoare. Protejeaza parul de efectele daunatoare ale caldurii pana la 190 °C si de razele UV. Sigileaza culoarea parului vopsit intre doua vopsiri. Se poate folosi atat pe parul uscat, cat si pe cel umed.
 

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*