Set mini Alterna Caviar Bond Repair

  • Set mini Alterna Caviar Bond Repair
  • Livrare gratuita
  • In stoc
  • Produs 100% original
154.00 lei
Setul contine:
 
Sampon Alterna Caviar Bond Repair 40ml – are un continut ridicat de proteine si alte ingrediente valoroase, facandu-l astfel extrem de eficient in recuperarea parului deteriorat. Mentiune un nivel excelent de hidratare.Transforma parul deteriorat intr-un par frumos, vibrant, cu aspect sanatos. Oferta stralucire si flexibilitate. Previne cu 95% ruperea parului. Intr-un studiu efectuat clinic, 9 din 10 femei ce au folosit aceasta gama de produse, au observat o imbunatatire evidenta in ce priveste structura parului, stralucirea acestuia, devenind mai moale si usor de controlat, in timp ce protejeaza impotriva ruperii si deteriorii ulterioare.
 
Balsam Alterna Caviar Bond Repair 40ml - transforma parul degradat. Are o actiune intens reparatoare, iar efectele sunt imediate: parul se descurca mai usor, devine mai viguros, stralucitor si matasos. Formula revolutionara si ingredientele pretioase din compozitie garanteaza eficacitatea balsamului. Fiecare componenta in parte a fibrei capilare deteriorate este reparata. Complexul de proteine, cu o structura asemanatoare ceramidelor naturale din par, tinteste si actioneaza eficient asupra zonelor deteriorate. Nutrientii esentiali ajung in interiorul cortexului si asigura fortificarea parului, actionand atat la interior, cat si la exteriorul fibrei capilare.
 
Spray cu protectie termica fara clatire Alterna Caviar Bond Repar Leave-in Protection Spray – spray lejer cu protectie termica, imbogatit cu vitamine, acizi grasi si proteine, pentru a ajuta la repararea parului deteriorat si in acelasi timp prevenind deteriorarile ulterioare.

Ser pentru par deteriorat Alterna Caviar Bond Repair 3 in 1 7ml – Serul este imbogatit cu o formula noua, patentata, Caviar Bond Enforcing Technology, pentru refacerea instanta a structurii parului. Efecul va ramane mai mult de 10 spalari. Cu ajutorul acestui ser de lux, microfisurile interne de la nivelul fibrei capilare sunt reparate, iar cuticula parului este sigilata si netezita. Dovedit clinic, reduce deteriorarea si restaureaza parul afectat cu 99.5%.
 

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*