Set pentru aromaterapie Good Vibes MAKEDA Botanics

  • Set pentru aromaterapie Good Vibes MAKEDA Botanics
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
135.00 lei

Gandirea negativa reprezinta o problema cu care multi nu se pot lupta. Aceasta influenteaza atat calitatea somnului, cat si starea generala, da stare de nervozitate, umple de pesimism. Setul Good Vibes aduce rezolvare tocmai in aceasta situatie. Un amestec pretios care nu lasa sa se cada in stari extreme, care adauga culoare acolo unde totul pare alb-negru. Uleiurile esentiale sustin o gandire pozitiva, plina de bucurie, optimism, stare de bine in general. Aceste uleiuri esentiale sunt cunoscute inca din antichitate pentru proprietatile sale benefice, ofera armonie sufleteasca si ofera vibratii superioare. 

 

Setul contine:

 

 

1. Compozitie de uleiuri esentiale impotriva energiei negative CLEAR 10 ml - amestec de sase uleiuri esentiale care neutralizeaza vibratiile negative, energia negativa si tensiunea nervoasa. Secretul acestei compozitii este proportia reusita de Tamaie, Menta, Levantica, Lamaie, Salvie, Grepfrut, care umplu aerul de o mireasma care calmeaza, dar si stimuleaza in acelasi timp. Acest amestec este indicat in cazuri de stari conflictuale, incordare, agresiune sau pesimism. Aduce echilibru emotional, pozitivism, senzatie de fericire si incredere. 
Mod de folosire: Difuzie in sedinte de aromaterapie. Se adauga 3-5 picaturi la 100 ml apa pentru 1 ora.

 

 

 

 

2. Compozitie de uleiuri esentiale pentru armonie LOVE & PEACE 10 ml - amestec echilibrant, format din Portocala Dulce, Levantica, Ylang-ylang, Sandalwood, Patchouli, Trandafir (Rosa Damascena) si Neroli. relaxeaza corpul si mintea, asigura pace interioara, umple sufletul de iubire. Aceasta compozitie da o senzatie de iubire, de caldura, calm, intim, comfort, echilibru. Stimuleaza emotiile pozitive si imbunatateste dispozitia.  
Mod de folosire: Difuzie in sedinte de aromaterapie, intr-o proportie de aproximativ 3-5 picaturi la 10 ml, pentru o durata de 1 ora.

 

 

 

3. Compozitie de uleiuri esentiale pentru buna dispozitie GOOD MOOD 10 ml – combina Vanila, Menta, Rozamrinul si Scortisoara. Ajuta la accentuarea emotiilor pozitive, aduce bucurie, liniste si incredere. Ajunge momentan la sistemul limbic al creierului, dand semnal de relaxare, fara incordare nervoasa. 
Mod de relaxare: Difuzie in sedinte de aromaterapie, cate 5-7 picaturi la 100 ml apa, pentru 1 ora.

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*