Set pentru aromaterapie New Life MAKEDA Botanics

  • Set pentru aromaterapie New Life  MAKEDA Botanics
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
131.00 lei

Fiecare dintre noi s-a gasit, la un anumit moment in viata, la o rascruce, in imposibilitatea de a alege calea potrivita. Nemultumire, disperare, dezorientare, dezamagire,dezinteresare, toate aceste sentimente negative te fac fara putere, fara sperante. Tocmai de aceea, setul New Life  este creaт - pentru a aduce pozitivism, pentru a da un restart oricarui este macinat de intrebari existentialiste.

Uleiurile esentiale alese, cu efecte benefice care actioneaza in simbioza, incarca pozitiv atat pe plan fizic, cat si mental si emotional, ingrijorarea dispare, panica si frica. Mentin mintea prospata, inspira, ofera optimism, noi perspective, multumire.

 

Setul contine:

 

 

1. Compozitia de uleiuri esentiale pentru concentratie FOCUS 10 ml – combinatie de Patchouli, Geranium, Grepfrut, Rozmarin, Menta, care imbunatateste oxigenarea creierului, stimuleaza simturile si predispune la concentrare, atat in procesul lavorativ, cat si cel de invatare. Mareste concentratia si imbunatateste memoria. Are efect echilibrant asupra emotiilor. Indeparteaza starea de letargie si combate depresia si satrile de ingrijorare.

 

 

 

 

 

2. Compozitia de uleiuri esentiale pentru motivatie MOTIVATION 10 ml – combina ulei de Lamaie, Menta, Portocala Dulce, Rozmarin. Asigura un flux de forte vitale si ofera determinare, obtinerea rezultatelor visate. Mareste optimismul, increderea in puterile proprii. Ajuta in insimnii, depresii, stres, incordarea nervoasa, frica, oboseala cronica, tensiune arteriala scazuta. 

 

 

 

 

 

3. Compozitia de uleiuri esentiale ENERGY 10 ml – un cocktail de uleiuri esential ede Ghimbir, Rozmarin, Grepfrut, Bergamota, care aduc flux de energie si inspiratie pentru intreaga zi. Reduce stresul oxidativ in organism. Are proprietati antidepresive si calmeaza sistemul nervos in mod natural. Ajuta in momente de cadere emotionala, confuzie sau oboseala. 

 

Mod de folosire: Pentru sedinte de aromaterapie, cu difuzorul. Adaugati cate 3-5 picaturi de compozitii la fiecare 100 ml apa, pentru o durata de 1 ora.

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*