Set de calatorie Alterna Caviar Moisture Intense

  • Set de calatorie Alterna Caviar Moisture Intense
  • Livrare gratuita
  • In stoc
  • Produs 100% original
154.00 lei
Setul contine:
 
- Sampon pentru par uscat Alterna Caviar Anti-Aging Moisture 40ml – restaureaza si echilibreaza nivelul optim de hidratare al fibrei capilare, garantand intensitatea culorii si protejand parul impotriva degradarii ulterioare. Bogat in ingrediente active pretioase, printre care si extract de caviar, samponul Alterna Caviar Moisture consolideaza structura firului, conferindu-i mai multa elasticitate si rezistenta. Aspectul general al parului este vizibil imbunatatit.
 
- Balsam hidratant pentru par uscat Alterna Caviar Anti-Aging Moisture Conditioner 40ml –  restabileste nivelul optim de hidratare si protejeaza parul impotriva degradarii. Bogat in ingrediente active pretioase, printre care si extract de caviar, balsamul Alterna Caviar Moisture are o actiune intensa si continua de hidratare asupra podoabei capilare. Parul uscat si fragil este vizibil transformat si capata un aspect intinerit si sanatos.
 
- Tratament fara clatire 10-in-1 Alterna Caviar Moisture CC Cream Correction 25ml – ofera parului hidratare necesara pentru un aspect cu adevarat sanatos si o stralucire intensa.
Cele 10 beneficii ale acestei creme sunt:
- hidrateaza;
- ofera stralucire;
- netezeste firele de par;
- lasa parul moale;
- parul este mai usor de aranjat;
- protectie UV;
- intareste;
- previne ruperea firelor de par;
- puternica protectie termica;
- grad de fixare fara sa incarce parul.
 

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*