MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Set sampon si balsam-crema Strength Recovery + cadou Gentuta Biolage Biolage Promo Set

  • Set sampon si balsam-crema Strength Recovery + cadou Gentuta Biolage Biolage Promo Set
  • Livrare gratuita
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
141.00 lei

Setul cu smapon si balsam-crema pentru hranirea parului deteriorat Biolage Strenght Recovery + CADOU: Gentuta

Include ingredientul cheie al seriei Biolage Strenght Recovery , si anume squalane de origine naturala – ingredient activ, de origine organica, provenit di arborele de maslin. Ajuta la regenerarea parului, ofera stralucire, catifelare, reduce ruperea firelor. Ajuta la intarirea barierei de protectie a podoabei capilare, mentine umiditatea in interior. 

Setul este format din:

Sampon pentru par deteriorat Biolage Strength Recovery Shampoo250 ml imbogatit cu squalane de origine naturala, care curata delicat si ajuta la stoparea ruperii firelor. Spuma bogata ajuta indepartarea impuritatilor si sebumului de pe suprafata scalpului si parului. Ofera catifelare si face parul moale, neted, fara a-l ingreuna. Squalanul imita lipidele naturale din interiorul firelor si ajuta la regenerare si protejarea fata de eventuale deteriorari, amplificand catifelarea si stralucirea. 

Squalanul din samponul Strength Recovery este activ, provenit din arborele de maslin. Ajuta la regenerarea podoabei capilare, aduce un plus de stralucire, sigileaza hidratarea in interiorul structurii parului. Produsul este indicat pentru orice tip de par, inclusiv cel alb sau vopsit.

Mod de folosire: Se aplica pe parul umed, se maseaza pana la formarea unei spume bogate, se clateste. Se repeta, daca este necesar.

 

Balsam-crema fara clatire pentru par deteriorat Biolage Strength Recovery Conditioning Cream 250 ml imbogatit cu squalane de origine naturala, cu 99% formula biodegradabila, pentru hranire momentana si reducerea ruperii firelor. Contine 97% ingrediente de origine naturala. Inforteaza si intareste podoaba capilara, o face mai catifelata si mai stralucitoare. Squalanul imita lipidele naturale din structura firelor, iar atunci cand se foloseste la nivele active, ajuta la regenerarea si prevenirea posibilelor deteriorari. Amplifica stralucirea si catifelarea. 
Squalanul este o substanta activa, cu origini naturale din arborii de maslin. Ajuta la regenerarea podoabei capilare, ofera stralucire, catifelare si reduce ruperea firelor. Ajuta la intarirea barierei de protectie a firelor, mentinand umiditatea in interior. Produsul este indicat pentru toate tipurile de par, inclusiv pentru cel alb sau vopsit.

Mod de folosire: Se aplica pe parul umed, in prealabil spalat cu samponul din aceeasi serie, se asteata pentru cateva minute, apoi se clateste cu apa din abundenta.

 

CADOU

GENTUTA BIOLAGE

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*