Set trio pentru revitalizarea parului Oright Recoffee

  • Set trio pentru revitalizarea parului  Oright Recoffee
  • Livrare gratuita
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
318.75 lei
375.00lei

Setul contine:

Samponul O'right Recoffee Caffeine 400 ml intareste firul de par de la radacina si stimuleaza cresterea parului. Curata delicat, eliminand excesul de sebum si are un efect revitalizant asupra scalpului. 

Imbogatit cu o doza concentrata de cafeina extrasa din diferite tipuri de cafea, acest sampon este bogat in antioxidanti si ingrediente active naturale care penetreaza foliculii fibrei capilare stimuland cresterea si fortificarea acestora. Parul devine astfel mai puternic si mai des.

Balsamul O'right Recoffee Antioxidant and Repairing 250 ml contine peste 89,9% ingrediente naturale si este produs din 100% zat de cafea reciclat. Este ideal pentru parul deteriorat si degradat.

Uleiul de par O'right Recoffee Antioxidant and Repairing Oil este produs din 100% zat de cafea reciclat, de la compozitie pana la ambalaj. Fiecare sticla a seriei isi pastreaza culoarea cafenie autentica si aroma binecunoscuta.

O'right Recoffee Antioxidant and Repairing este un ulei de par ideal pentru parul uscat si deteriorat, formand o membrana protectoare in jurul firului de par, care protejeaza impotriva deteriorarii care poate surveni in timpul tratamentelor termice. Parul va deveni matasos, sanatos si rezistent si se va bucura de stralucire intreaga zi.

Nu contine: Hormoni, Parabeni, Sulfati, Ftalati, Formaldehida, Agenti de ingrosare, Coloranti, EO Derivati (Ethylene Oxide).

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*