MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Tonic cu cafeina pentru stimularea cresterii parului 50 ml Oright Caffeine Botanical Scalp Revitalizer

  • Tonic cu cafeina pentru stimularea cresterii parului 50 ml Oright Caffeine Botanical Scalp Revitalizer
  • Livrare gratuita
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
410.40 lei
513.00lei

Iti imaginezi ca podoaba ta capilara sa creasca in 8 saptamani cu 7.2 cm?

Lotiune tonica pentru scalp Revitalizer stimuleaza in mod extrem cresterea parului intre 200% si 400%, regenerand celulele pielii capului si patrunzand in foliculii capilari, asigurand rezultate rapide si vizibile. Formula acestei lotiuni are la baza substante naturale de calitate superioara, care readuc echilibrul natural de la nivelul scalpului - cofeina, extract de ghimbir, Willowleaf, Fumaria Officinalis.


Cercetarile stiintifice arata ca o concentratie intre 5 ppm и 10 ppm are efect pozitiv asupra cresterii parului. Cercetarile independente* dovedesc ca folosirea cu regularitate a lotiunii tonice Scalp Revitalizer stimuleaza cresterea parului intre 200% si 400%! In unele cazuri s-a masurat o crestere a parului cu 7.2 см in 56 zile, atunci cand cresterea normala este considerata a fi in jur de 2.2 cm pentru aceeasi durata de timp. De asemenea, cercetarile arata ca acest tonic reduce producerea sebumului cu 60%, asfel ajutand la cresterea unei podoabe capilara puternica si densa.

Efecte benefice:
✓Stimuleaza intens cresterea parului
✓Reduce caderea parului
✓Revitalizeaza scalpul
✓Intareste redacinile
✓Regleaza producerea de sebum
✓Regenereaza si indeseste parul
✓Calmeaza scalpul iritat
✓Previne dezvoltarea bacteriilor la nivelul scalpului
✓Rezultate vizibile de la a 3-a folosire

In urma folosirii cu regularitate, rezultatele sunt impresionante - cresterea extrem de rapida a podoabei capilare si revitalizarea pielii capului.

Formulata cu 95% continut natural, aceasta lotiune tonica insanatoseste si umple fiecare fir de par in parte de la radacina pana la varf, echilibreaza producerea de sebum. Are actiune calmanta , aducand si celui mai sensibil sau iritat tip de scalp o senzatie de comfort si de prospetime. 


Ingredienti activi:

Cafeina - ingredient natural si esenta. Hraneste scalpul si stimuleaza foliculii capilari, ca rezultat podoaba capilara fiind mai sanatoasa si mai puternica, cresterea acesteia accelerandu-se si amplificandu-se.
 

Extract natural de ghimbir - anti-age efect asupra scalpului. Insanatoseste foliculii capilari si asigura baza noua pentru cresterea parului sabatos si lung.


Extract de Willowleaf - calmeaza scalpul iritat. Echilibreaza producerea sebumului.

 

Extract de Fumaria Officinalis – regleaza functiile scalpului. Asigura o senzatie calmanta si previne dezvoltarea bacteriilor si micozelor la nivelul pielii capului.

 

Cofeina se obtine in urma unui proces lung in fabrica verde O'right prin presarea zatului colectat de la verigile Starbucks din Taiwan. Aceasta modalitate face parte din conceptia O'right pentru reciclare si pentru amprenta zero asupra mediului inconjurator, in acelasi timp garantand calitate superioara extractului obtinut.

Un singur produs Scalp Revitalizer este suficient pentru intrebuintare pentru aproximativ 56 zile.

Tonicul Scalp Revitalizer еste creat in modul urmator: 
✓​ din 95% ingredienti naturali
✓​ Formula vegan fara hormoni, parabeni, coloranti , formaldehide sau alcool, ftalati
✓​ Hartie ecologica reciclata
✓​ Cerneala din soia cu car esunt tiparite instructiunile din cutie
✓​ Amprenta zero asupra ambientului , la toae etapele obtinerii acestui produs

Тonicul Scalp Revitalizer NU contine nici una dintre urmatoarele substante:
Х Hormoni
Х Parabeni
Х Sulfati
Х Ftalati
Х Formaldehide
Х Densificatori
Х Coloranti
Х Derivati EO (Ethylene Oxide)

Important! Datorita continutului ridicat de substante naturale este posibila o schimbare a culorii produsului in timp. Acest lucru este considerat a fi absolut normal.

Nota. In primele zile de tratament este posibil sa apara o usoara inrosire a scalpului, datorita microcirculatiei sanguine mai accelerata. Daca simptomele dureaza chiar si dupa 10 zile sau se agraveaza, recomandam efectuarea unui test alergic.

*Cercetare suportata de Institutul Independent Hungkuang

Interesant de stiut

Produsele O’right sunt unicele in lume care lasa o amprenta zero asupra ambientului in procesul de fabricare. Create din substante naturale fara adaos de substante chimice, O’right  a fost premiat de nenumarate ori si a primit certificate pentru a atesta proces de producere pur.

Cel mai verde produs O’right reprezinta o adevarata revolutie in industria cosmetica – 100%  biodegradabil, ambalajul este obtinut din reziduri vegetale, din zat de cafea, iar textul este imprimat folosindu-se o cerneala de soia. Unicul produs care a primit cel mai prestigios premiu design - Red Dot Design Awards Best of the Best.

100% materiale biodegradabile

Ambalajele tuturor produselor O’right sunt obtinute din PLA – cel ami ecologic material de plastic existent, rezultat la baza reziduurilor vegetale, care se degradeaza in proportie de 100% in natura pentru o perioada de 1 an.

Surpriza placuta de la O’right. Obtinute din hartie reciclata, veti descoperi in interior seminte de flori de plante sau arbusti mici.

Simbolica denumirii  Oright: "О" - reprezinta Planeta Pamant, “Right" – reprezinta faptul ca totul va di bine.

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*