Tratament cu proteine ApHogee (29 ml) + balsam hidratant ApHogee Balancing Moisturizer (22 ml)

  • In stoc
  • Produs 100% original
29.00 lei

Setul cuprinde tratamentul cu proteine pentru ApHogee (29 ml) + balsamul hidratant ApHogee Balancing Moisturizer (22 ml). Este ideal pentru revitalizarea parului uscat, vopsit, decolorat sau supus periodic tratamentelor permanent sau de indreptare. Parul devine mai puternic, mai matasos si mai placut la atingere.

Ritualul de ingrijire ApHogee este format din trei pasi:

  1. spalarea parului – pentru rezultate optime se recomanda folosirea unui sampon ApHogee pentru par deteriorat. Se clateste cu apa din abundenta si se usuca usor cu un prosop.
  2. Se aplica tratamentul cu proteine intr-o cantitate generoasa. Parul se va lasa neacoperit, nu se va folosi o casca din plastic; Se va folosi casca pentru uscat parul sau foehnul obisnuit (fara a modela parul in timpul uscarii. ATENTIE: Dupa uscare, parul va deveni foarte rigid. Nu periati/pieptanati parul in aceasta etapa. Parul se va umezi din nou si se va clati cu apa calduta. Se usuca delicat cu prosopul.
  3. La final, se aplica pe par si scalp balsamul hidratant ApHogee. Se lasa sa actioneze timp de 2 minute, dupa care se clateste bine cu apa.

 

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*