• Tratament cu proteine pentru par ApHogee Two-Step Protein 118ml

Tratament cu proteine pentru par ApHogee Two-Step Protein 118ml

  • Stoc epuizat
  • Produs 100% original
57.00 lei
Introdu adresa de e-mail daca doresti sa primesti o notificare atunci cand produsul este disponibil.

Cu o formula unica ce are la baza magneziu si proteine, tratamentul cu proteine pentru par ApHogee Two-Step Protein patrunde adanc in structura firelor, reducand semnificativ ruperea acestora. Cu aport de caldura, tratamentul ApHogee fuzioneaza in mod natural cu firele de par si le fortifica in mod vizibil. Parul isi recapata vitalitatea, dobandind un aspect sanatos si stralucitor.

Tratamentul cu proteine ApHogee Two-Step Protein este recomandat pentru:

  • un par care este prea fin sau devitalizat pentru a fi supus unui tratament permanent de incretire sau indreptare a parului (ApHogee Two-Step Protein se va folosi cu o saptamana inainte de aplicarea tratamentului permanent)
  • un par decolorat in mod repetat
  • un par pe care nu rezista culoarea foarte mult timp
  • un par care se rupe cu usurinta la periere/pieptanare
  • un par tern si foarte deteriorat

Mod de utilizare: 1. Parul se va spala in prealabil cu samponul ApHogee si se va usca usor cu prosopul; 2.Se aplica cu generozitate tratamentul ApHogee Two-Step Protein si ulterior parul se va pieptana cu un pieptene cu dinti rari; 3. Parul se va lasa neacoperit, nu se va folosi o casca din plastic; 4. Se va utiliza casca pentru uscat parul sau foehnul obisnuit (fara a modela parul in timpul uscarii. ATENTIE: Dupa uscare, parul va deveni foarte rigid. Nu periati/pieptanati parul in aceasta etapa; 5. Parul se va umezi din nou si se va clati cu apa calduta.

Ulterior se va aplica pe scalp si pe par balsamul ApHogee Balancing Moisturizer. Se lasa sa actioneze 2 minute, iar apoi se clateste cu apa din abundenta. Parul se poate stiliza dupa bunul plac sau se poate aplica tratamentul dorit (solutia de permanent sau pentru indreptarea parului).

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*
Introdu adresa de e-mail daca doresti sa primesti o notificare atunci cand produsul este disponibil.