MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Tratament de restructurare pentru par Bond builder Restructuring Treatment 150 ml PHILIP KINGSLEY

  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
124.00 lei
155.00lei

Тratamentul inainte de samponare pentru refacerea parului

Vopsirea parului, folosirea prelungita o uscatoarelor de par, pieptanarea agresiva, pot fi factori de risc care duc la slabirea si ruperea legaturilor din structura firlor de par. Ca urmare, firele de par devin din ce in ce mai fragile, predispus la rupere sau despicare.

Tratamentul Bond Builder este creat pentru a reface legaturile distruse din interiorul firelor si de a intari pe cele deja existente. Atunci cand parul este regenerat si reinfortat din interior spre exterior, legaturile din structura sunt puternice, iar in acest mod podoaba capilara este vizibil mai sanatoasa.

Inspirat de abordarea holistica a lui Philip Kingsley in ingrijirea parului, tratamentul inainte de samponare Bond Builder actioneaza sub suprafata firului de par, pentru a reface deteriorarea din interior catre exterior. Dovedit, face ca podoaba capilara sa fie de 3 ori mai rezistenta, refacand deteriorarile cauzate de vopsire, de folosirea prea deasa si prelungita a uscatoarelor sau a placii pentru indreptat, a ondulatorului, de pieptanarea prea agresiva. Ca rezultat, podoaba capilara este moale, stralucitoare, vizibil mai sanatoasa si plina de vitalitate.
 Indicat este pentru orice tip de par stresat si tratat. 

Parul este de 3 ori mai rezistent la deteriorari.

✓ 49% mai sanatos par dupa o singura folosire
✓ reface 56% din vitalitate si rezistenta firului dupa o folosire si 84% dupa 5 folosiri
✓ 87% restructurarea legaturilor lezate din interiorul firelor
✓ 87% par mai puternic
✓ 84% mai putina rupere sau despicare

Formula sa inovativa, restructuranta se deosebeste prin tehnologia desavarsita care actioneaza in interiorul structurii firelor de par, pentru a intari si proteja firele de deteriori. Se ating rezultate uimitoare doar in 10 minute, durabile pana la cateva spalari consecutive.

DE CE ITI VA PLACEA?

Tratamentul Bond Builder se foloseste intr-un pas, usor de introdus in orice rutina de ingrijire a parului, fara a fi nevoie de activarea specifica in salon. Formula este bazata pe tehnologia avansata Advanced Bond Rebuilding, care se concentreaza spre interiorul structurii firului de par, refacandu-l si insanatosindu-l complet. Actioneaza prin protejarea legaturilor din structura si prin refacerea celor distruse in urma vopsirii, folosirii prelungite a uscatorului sau ondulatorului, pieptanarea agresiva. Rezultatele se mentin dupa spalari consecutive. Podoaba capilara este plina de vitalitate, rezistenta la deteriorari, iar starea de sanatate se imbunatateste dupa fiecare folosire.

CUM FUNCTIONEAZA?

Formula cu pH corectat foloseste ingredienti activi care patrund efectiv in cuticula firelor de par, insanatosind din interior, spre deosebire de alte substante care actioneaza doar la exterior, oferind doar un film protectiv extern.

 

 

EFECTE IMEDIATE
- parul este vizibil mai puternic
- reduce ruperea
- usureaza pieptanarea uumeda sau uscata
- defineste buclele
- sigileaza varfurile despicate

EFECTE DE DURATA
- reduce ruperea
- firele devin mai puternice
- mai putine varfuri despicate
- parul este mai rezistent la deteriori
- reface deteriorarile

Ingredienti activi:
Tehnologia Advanced Bond Rebuilding - protejeaza, inforteaza si reface podoaba capilara deteriorata. Functioneaza prin protejarea legaturilor exsitente si secundar prin refacerea legaturilor distruse in urma vopsirii, folosirii prelungite a uscatorului sau ondulatorului, pieptanarii agresive. Face podoaba capilara catifelata, stralucitoare si usor de pieptanat si aranjat. 

Pantenol - hraneste si insanatoseste parul. Mareste stralucirea si are efect benefic asupra cresterii parului. Protejeaza firele de rupere si usureaza pieptanarea. Netezeste invelisul extern si hidrateaza in profunzime.

Mod de folosire: Umeziti parul si aplicati pe lungimi si pe varfuri. Se lasa sa actioneze minimum 10 minute ( cu cat mai mult, cu atat mai bine). Clatiti si spalati cu sampon. Se recomanda folosirea o data sau de doua ori pe saptamana, in functie de nevoile parului.  

Sfat: Daca aveti parul fin, recomandam de 2 ori spalare cu sampon, pentru a indeparta complet produsul de pe par.

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*