MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Tratament de sigilare al varfurilor despicate 50 ml Philip Kingsley Bond Builder Split End Remedy

  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
109.60 lei
137.00lei

Tratament de sigilare al varfurilor despicate 50 ml Philip Kingsley Bond Builder Split End Remedy

Varfurile despicate reprezinta o problema care streseaza multe dintre femei. Acest proces inestetic poate fi provocat din mai multe motive: vopsirea parului, uscarea cu aer fierbinte, indreptarea parului cu placa, pieptanarea agresiva, cosmetice nepotrivite, raze ofensive UV. Bond Builder este creat nu numai pentru a repara varfurile despicate, cat si pentru a reface legaturile deteriorate din interiorul structurii firului de par.

Intareste si protejeaza parul din interior spre exterior, eliminand aparitia unor eventuale despicari in viitor. Rezultatele apar imediat si se mentin pana la 3 spalari, iar prin folosirea cu continuitate a produsului, acestea se imbunatatesc. Recomandat pentru orice tip de lungime, culoare sau textura a parului. 

Inspirat din stilul de tratament al parului specific lui Philip Kingsley, Bond Builder este primul din acest tip produse, actionand atat la suprafata firului de par, cat si in interiorul acestuia. Actiunea sa intensa "cimenteaza" varfurile firelor de par, intareste, si protejeaza fir cu fir, rezultatul fiind un par mai lung si mai sanatos. Creeaza un adevarat scut de protectie asupra parului impotriva efectelor nocive ale razelor UV, tehnicilor de coafare sau ale poluarii. Rezultatele sunt de durata, podoaba capilara este sanatoasa si pare cu varfurile proaspat tunse. 

Ca rezultat al testarii, 98,6% dintre clienti afirma ca varfurile despicate s-au sigilat dupa prima folosite a produsului Bond Builder.


EFECTE IMEDIATE:

SIGILAREA FIRULUI DE PAR - netezeste cuticula acestuia, insistand asupra varfurilor deteriorate, intareste si face podoaba capilara vizibil mai frumoasa si mai stralucitoare.
REFACEREA FIRULUI DE PAR - patrunde adanc in interiorul firului de par, refacand legaturile disulfide preexistente si distruse.
PROTEJEAZA FIRUL DE PAR - rol de protectie impotriva razelor UV, poluarii sau impotriva proceselor termice sau chimice de aranjare sau coafare, chiar la temperatura de 220°C.

EFECTE DE LUNGA DURATA:

REZISTENTA - ofera un efect de durata, actionand asupra firului de par, intarindu-l si refacand legaturile disulfide preexistente, eliminand aparitia unor viitoare ruperi a firului sau a unei despicari in varf ale acestuia.

PROTECTIE - protejeaza parul vopsit de decolorare.


CERCETARI STIINTIFICE:

Varfurile parului au vechimea cea mai mare a firului de par , iar din aceasta cauza ele sunt predispuse la deteriorari. Firul de par se poate despica in 2, 3 sau chiar in mai multe ramificari. Exista mai mult de 16 tipuri de despicari ale firului, chiar pot progresa pe toata lungimea acestuia.

Tehnologia inovativa a produsului Bond Builder este de generatie noua, care duce la reunirea celor doua sau mai multe ramificari ale firului de par. Formula actioneaza atat asupra suprafetei firului, cat si in interiorul acestuia, protejand si intarind parul, spalare dupa spalare.

Mod de utilizare: aplicati in palme o cantitate mica de produs si frecati-le. Aplicati apoi pe varfurile si pe toata lungimea parului proaspat spalat si uscat cu prosopul, insistand asupra zonelor deteriorate. Nu clatiti! Aranjati cum doriti sau lasati parul sa se usuce singur. 

*Sfat: Aplicati dupa fiecare spalare pentru rezultate maxime

100% ambalaj reciclabil

Amprenta CO2 zero

Nu este testat pe animale

Bioplastic provenient din trestie de zahar

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*
Toate brandurile
PHILIP KINGSLEY
Kerastase
Macadamia Beauty
Loreal Professionnel
I.N.O.
Bosley
Alterna
MKS Eco
O'right
Mediceuticals
Ellwo
Moroccanoil
Emera Blue
FLOREVE Paris
Ecru New York
IKOO
Dessata
Wella Professionals
Touch Treat
Matrix
ColorpHlex
Eprouvage
Redken
Londa Professional
Lucetherapy
Ceriotti
ApHogee
Biolage
Beard Monkey
Rozober
Little Green
MAKEDA Botanics
AKYTANIA
Mi Amante
Marlique Mix