• Trio pentru ingrijirea parului cu ulei de canepa Hemp Seed hair care

Trio pentru ingrijirea parului cu ulei de canepa Hemp Seed hair care

  • In stoc
  • Produs 100% original
118.59 lei
177.00lei
Setul contine:
 
Sampon cu ulei de canepa Hemp Seed Care 237ml –  este un adevarat rasfat natural oferit parului! Cu un efect intens hidratant asupra parului deteriorat, fragil sau uscat, acesta este imbogatit cu ulei din seminte de canepa si cu ulei de cocos si vitamina E, curata delicat si imbunatateste semnificativ starea de sanatate a parului si scalpului. Este potrivit pentru toate tipurile de par si protejeaza culoarea parului vopsit, adaugand in acelasi timp stralucire.
 
Balsam cu ulei de canepa Hemp Seed Hair Care 237ml – Balsamul Hemp Seed Hair Care este un adevarat rasfat natural oferit parului! Cu un efect intens hidratant asupra parului deteriorat, vopsit sau uscat, acesta este imbogatit cu ulei din seminte de canepa si cu ulei de cocos si vitamina E. Este potrivit pentru toate tipurile de par si protejeaza culoarea parului vopsit, adaugand in acelasi timp stralucire.
 
Balsam fara clatire cu ulei de canepa Hemp Seed Hair Care 118ml – Balsamul fara clatire Hemp Seed Hair Care este noul tau aliat de nadejde pentru perierea si descurcarea parului! Cu un efect intens hidratant asupra parului deteriorat, vopsit sau uscat, acesta este imbogatit cu ulei din seminte de canepa si cu ulei de cocos. Are un puternic efect antistatic si lasa parul mai usor de aranjat, prevenind incurcarea. Hranit de la radacina, firul de par devine mai rezitent, prevenind astfel ruperea si deteriorarea. 
 
Produse 100% vegane, ce nu au fost testate pe animale si nu contin: Parabeni, Ftalati, THC, gluten.

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*