MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Ulei esential de Ienupar MAKEDA Botanics (JUNIPER BERRY) clasa terapeutica 10 ml

  • Ulei esential de Ienupar MAKEDA Botanics (JUNIPER BERRY) clasa terapeutica 10 ml
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
89.00 lei

Uleiul esential de Ienupar detine proprietati tonifiante, bactericide, antiinflamatorii, antidolorifice si detoxifiante asupra intregului organism. Ajuta la accelerarea proceselor metabolice in organism, mareste circulatia sanguina si mareste imunitatea.

Uleiul esential de Ienupar еste de inalta clasa terapeutica, obtinut din plante crescute in propriul mediu, se caracterizeaza prin aplicarile multiple. Intareste sistemul imunitar, relaxeaza, prin masaj calmeaza durerile si incordarile musculare, cat si cele articulare. Se poate folosi in tratatrea bronhitelor datorita caracterului sau dezinfectant, pentru calmarea sistemului nervos. Detine o aroma dinamica clara, proaspata, cu note delicate rezinoide. Datorita actiunii tonice complete, se foloseste in aromaterapie, cat si in cosmetica, se poate folosi in combinatie cu ulei de baza pentru a fi aplicat pe corp.

Uleiul de Ienupar se obtine in urma distilarii la aburi a fructelor Juniper Berry plantei Juniperus communis. Aceasta planta perena are fucte de culoarea albastra, cunoscute cu proprietatile sale terapeutice, folosite in medicina antica indiana. Acesea erau folosite pentru tratarea ranilor, ale bolilor osoase si a celor articulare.


Ienuparul este des intalnit in jumatatea nordica a globului, in zonele mai racaoroase ale Europei, Asiei, America de Nord. Se poate intalni si in Balcani, in Bulgaria si in Romania, in zonele uscate si muntoase, la altitudine mai mare de 1700 metri. 


Actiunea uleiului esential de Ienupar:
✓ Are proprietati dezinfectante
✓ Тonifica organismul intreg
✓ Detoxifica organismul
✓ Stimuleaza imunitatea
✓ Usureaza stresul
✓ Are proprietati antiinflamatorii si antibacteriene
✓ Combate virusii
✓ Calmeaza durerile articulare
✓ Ajuta in reumatism, artroze, artrite
✓ Are actiune vindecatoare in bronhite
✓ Scade febra
✓ Protejeaza in fata infectiilor
✓ Ajuta functiile sistemului nervos
✓ Imbunatateste activitatea sistemului digestiv
✓ Influenteaza schimbul de substante la nivel epidermic
✓ Curata piela si indeparteaza toxinele
✓ Vindeca epiderma
✓ Are efect anticelulitic
✓ Detine efect termic in cazul masajului pe piele
✓ Actioneaza in cazul caderii parului si a matretii
✓ Are efect relaxant
✓ Purifica mintea
✓ Indeparteaza senzatiile negative si incordarea

Multiple sunt efectele benefice ale uleiului esential de Ienupar. Actioneaza asupra intregului organism, iar acest lucru se datoreaza componentilor activi cum ar fi: pinepe, sabinene, borneole, camfene, terpineolsi limonen. Tocmai acest component, pinepe este responsabil cu aroma sa rezinoida care duce cu gandul la mirosul de brazi si actioneaza expectorant, antiinflamator si antiseptic. Camfenul detine, de asemenea, actiune antiseptica. Limonenul stimuleaza concentratia, actioneaza asupra simtului de satisfactie, accentueaza tonusul organismului. Uleiul ajuta in cazul epuizarii fizice si psihice, indeparteaza energiile negative.
Datorita proprietatilor sale antiseptice si antispasmalgonice, acest ulei esential se foloseste des in diferite retete tamaduitoare. In medicina populara se folosea pentru purificarea sangelui. Puterea antireumatica este unica, infortata de actiunea sa antidolorifica. 

Uleiul de Ienupar stimuleaza schimbul de la nivelul epidermic, curata si detoxifica epiderma. Inclus in rutina de ingrijire a pielii, ajuta la mentinerea starii de sanatate intacte a tesutului cutanat. Folosit la masaj, are efect anticelulitic. Este indicat in cazul probelemelor legate de piele, poate trata si scalpul, stimuleaza foliculii capilari, imbunatateste circulatia sanguina, reduce caderea parului si actioneaza asupra matretii. 

Inca din antichitate, Ienuparul este folosit ca antiseptic. Nenumaratele proprietati transforma uleiul intr-un asistent de nadejde in fiecare casa. Ajuta la indepartarea toxinelor acumulate, dar si poate fin inclus in parfumerie datorita aromei sale lemnoase, proaspete si clare.
Se pot adauga cateva picaturi de ulei esential in rutina de ingrijire a corpului, iar aroma lemnoasa, fina si intensa poate dura intreaga zi.

Sfat:
Uleiul este de concentratie superioara, se recomanda pastrarea la temperaturi intre 5 si 27С.  Se dilueaza obligatoriu cu ulei de baza inainte de fi folosit cu scop lecuitor sau cosmetic. Nu se recomanda inainte de somn. Nu se recomanda femeilor gravide sau persoanelor alergice la unul dintre componentii activi. 

Mod de folosire:
 
1. Prin difuzie acu ajutorul difuzorului de aromaterapie. Se adauga 3-5 picaturi la 100 ml apa pentru 1 ora.
 
2. Exterior, pe piele, pentru efectuarea masajului, diluat cu ulei de baza (Jojoba, Migdale, Cocos, Ulei de Masline) in raport 6 picaturi de ulei esential la 1 lingura (15ml) ulei de baza pentru adulti sau 3 picaturi la 15 ml ulei de baza pentru copii peste 1 an.

3. Se poate adauga in crema pentru ingrijirea pielii. Se adauga 10 picaturi ulei esential la 30 ml crema si se amesteca bine. Se foloseste ca de obicei.

4. Ingrijirea parului: in caz de par cu tendinta de ingrasare, cu matreata sau in caz de cadere a parului. Se adauga 3 - 4 picaturi in sampon, se maseaza si se lasa sa actioneze pentru 1- 3 minute, apoi se clateste.

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*