MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Ulei esential Ravensara clasa terapeutica 10 ml MAKEDA Botanics ESSENTIAL OIL RAVENSARA

  • Ulei esential Ravensara clasa terapeutica 10 ml MAKEDA Botanics ESSENTIAL OIL RAVENSARA
  • Livrare gratuita
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
144.00 lei

Uleiul esential de Ravensara are multiple efecte benefice asupra starii de sanatate, datorate mai ales proprietatilor sale analgezice, antialergice, antimicrobiene, antidepresive, antimicotice, antibacteriene, antivirale, diuretice, relaxante, tonifiante.

Ravensara este un arbore tropical de proportii mari, intalnit in Africa sau in Madagascar, cunoscut fiind ca "leac pentru orice". Uleiul esential de ravensara sе obtine prin distilarea la rece a frunzelor acestui arbore, in compozitia acestuia aflandu-se alpha-linen, delta-caren, cariophilene, germacrene, limonene, linalool, metil-evgenole, sabinene, terpineole, aroma sa si efectele benefice datorindu-se acestui amestec de ingredienti activi din compozitie.

Actiunea uleiului esential de ravensara:

✓ Amelioreaza simptome gripale 

✓ Previne infectiile respiratorii

✓ Ajuta la ameliorarea durerilor musculare si articulare

✓  Actioneaza binefacator asupra dispozitiei

✓ Calitati analgezice si antialergice

✓  Detine actiune tonifianta asupra organismului

✓  Relaxeaza muschii si organismul

✓  Dezinfecteaza si protejeaza de virusi

✓  Actioneaza ca si calmant al durerii

✓  Micsoreaza reactiile alergice

✓  Previne infectiile bacteriene

✓  Calitati antidepresive

✓  Еnergizeaza organismul

✓  Imbunatateste dispozitia generala

✓  Actioneaza ca si dezinfectant

✓  Calmeaza spasmele

✓  Mareste libidoul

✓  Previne aparitia edemelor

✓  Detine proprietati detoxifiante

✓  Ajuta la vindecarea ranilor

✓  Оfera energie si forta

 

Uleiul esential de ravensara ocupa un loc extrem de important in medicina traditionala din Madagascar, unde se foloseste ca adjuvant in tratarea infectiilor si tonificarea organismului. Multiple sunt efectele benefice si lecuitoare pe care le aduce folosirea uleiului esential de ravensara.

Datorita proprietatilor sale analgezice, uleiul de ravensara se foloseste ca ca adjuvant in tratarea durerilor de cap, celor musculare, articulare, chiar si celor dentare. In acelasi timp, uleiul esential de ravensara reduce efectele alergice ale organismului, ajuta la capatarea rezistentei in fata instalarii starii alergice. Proprietatile sale antibacteriene il transforma intr-un instrument in lupta impotriva bacteriilor si infectiilor.

Stopeaza dezvoltarea acestora si ajuta la tratatrea infectiilor instalate in eventualitate. Se poate folosi si ca antimicolitic, distrugand sporii si oprind astfel dezvoltarea micozelor. Poate ajuta la tratarea micozelor localizate pe diferite zone ale corpului - urechi, nas, scalp, piele, unghii. 

Pe langa aceste efecte benefice, uleiul esential de ravensara combate infectiile virale ca si raceli, gripe, boli conatgioase ca si varicela, variola, rujeola. 

Uleiul este cunoscut si cu proprietatile sale de a combate depresia. Ofera o senzatie de calm, stimuleaza gandurile pozitive, imbunatateste dispozitia, ajuta la relaxarae si la senzatie de speranta, bucurie. Detine proprietati calmante, elimina incordarea, starea de nervozitate, ajuta in dereglarile neurologice.

Uleiul esential de ravensara are, de asemenea, proprietati diuretice, ajuta la eliminarea impuritatilor si toxinelor din organism. Previne aparitia edemelor, ajuta la procesul de digestie si elimina senzatia de greutate in stomac.

Pe langa efectele enumerata mai sus, uleiul esential de ravensara poate fi folosit si pe post de dezinfectant, distrugand virusii, bacteriile, micozele, protozolii. Folosirea lui ajuta la purificarea incaperilor, improspatand aerul din locuinta, parfumand placut. У

Mod de folosire:

1. Prin difuzie cu ajutorul difuzorului in aromaterapie. Se adauga 3-5 picaturi la 100 ml apa pentru 1 ora.

2. Uz extern, pentru masaj, cate 6 picaturi de ulei la 15 ml ulei de baza (Jojoba, Migdale, Cocos, ulei de masline) pentru adulti, si 3 picaturi de ulei esential la 15 ml ulei de baza pentru copii cu varsta de peste 1 an.

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*