Umidificator aer ultrasunet MAKEDA Botranics USB RABBIT 130 ml

  • Umidificator aer ultrasunet MAKEDA Botranics USB  RABBIT 130 ml
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
91.00 lei

Umidificatorul ultrasunet RABBIT imprastie in aer vapori neincalziti, care ajuta la un proces de respiratie efectuat cu usurinta, cat si la un somn de calitate. Acest umidificator este compact, cu un design potrivit pentru vcamera copiilor, functioneaza fara zgomot si ofera siguranta in folosire. 
Folosit cu regularitate, duce la usurarea simptomelor afectiunilor respiratorii, cat si la eliminarea senzatiilor neplacute de uscaciune ale ochilor, cailor respiratorii sau ale pielii. Cunoscut este faptul ca o umiditate optima va duce la micsorarea duratei de viata a agentilor patogeni din aer.

 

Umidificatorul ultrasunet RABBIT functioneaza la baza unei tehnologii ionice care produce aburi bogati in ioni negativi care neutralizeaza agentii patogeni existenti in mediul inconjurator. Rezultatul este un aer respirabil pur, fara risc de imbolnaviri pentru organismul uman.
Acest umidificator detine un filtru din bumbac care ajuta l adifuzia vaporilor de apa in aer. In cutie se afla si un filtru rezerva. 

 

Umidificatorul ultrasunet RABBITеste perfect pentru camera copiilor:
✓ Previne formarea mucegaiului si dezvoltarea agentilor patogeni
✓ Imprastie vapori neincalziti, reci
✓ Detine un rezervor de 130 ml pentru apa, care asigura functionarea pentru o durata de 3 ore
✓ Indicat pentru camere de 15 м²
✓ Posibila reglarea vaporilor prin extremitatea umidificatorului
✓ Consuma putin: 1.5-2 W


De ce este bine sa umidificam aerul?

Prevenirea infectiilor: Se cunoste cat este de uscat aerul pe parcursul iernii in incaperile incalzite! Respirand acest aer, putem sa fim predispusi la imbolnavirile respiratorii de sezon. Dar cu umidificatorul de aer, acest lucru poate fi evitat. 
Perioada afectiunilor respiratorii: Oumiditate optima a aerului va garanta o respiratie de calitate, ca si un somn de calitate pe timpul noptii. 
Durata de viata scazuta a agentilor patogeni: Umiditatea aerului de 40-60% poate reduce durata de viata a agentilor patogeni, facand un mediu de viata sigur si sanatos pentru corpul uman.

Mod de utilizare: Dupa ce ati umplut rezervorul de 130 ml cu apa distilata sau plata, porniti USB-ul si apasati butonul de start din partea superioara aumidificatorului. 
 

*Umidificatorul se foloseste doar cu apa, nu cu adaos de uleiuri esentiale.

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*