MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Perie eco pentru par Dessata Compostable Hairbrush BIOCOMP Mint

  • Perie eco pentru par Dessata Compostable Hairbrush BIOCOMP Mint
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
67.00 lei

VINDECA LUMEA SI TRANSFORM-O INTR-UN LOC MAI BUN

Peria Dessata Biocomb piaptana cu delicatete, fara durere, fara a smulge firele. Acele sale, dispuse pe 3 nivele, patrund chiar si in cele mai incurcate si dese fire de par. Fara smulgere, fara ruperi, fara tensiune!

Periajul zilnic cu peria Dessata va ajuta sa ingrijiti un par sanatos, lung si frumos. Pentru ca, datorita acesteia, parul va fi in permanenta ingrijit, periat, fara a rupe nici macar un fir. Scalpul este neiritat, fara a fi zgaraiat sau stresat in vreun mod. 

Peria are o culoare delicata de menta, in comun acord cu intreaga conceptie de fabricare a acesteia, care ne aminteste de aportul nostru in protectia naturii, chiar si atunci cand ne ingrijim podoaba capilara. 

Prima perie pentru par, 100% biodegradabila si compostabila, fabricata din acidul polilactiv (PLA). Acest acid polilactiv este material obtinut din amidonul de porumb, manioka si trestie de zahar. Mai putem adauga ca, in fabricarea periei a fost folosita 100% energie solara, iar cutiile de carton sunt obtinute dintr-un material provenit din paduri sustenibile.

Fabricarea periei este sustinuta de Comunitatea Europeana si face parte din programul operational ERDF.

Scopul acestui program este proiectarea si fabricarea periei pentru par din materiale compostabile. Aceasta inovatie tehnologica de la Dessata deschide o sectiune fara precedent pe piata atat regionala, cat si internationala. Producerea bazata pe materiale compostabile ofera posibilitatea obtinerii de produse de calitate superioara, care vor putea fi total recuperate in cazul reciclarii organice.

Plasticul compostabil detine aceleasi caracteristice si rezistenta ca si acela traditional, dar ofera posibilitatea de a fi reciclat in totalitate in urma procesului biologic controlat- compostabilitate. Acest proces permite degradarea plasticului in cateva saptamani, fara a lasa urme in natura. 

Care este diferenta intre Dessata Biocomp Mint si celelalte perii aflate pe piata? 

- Fabricata din plastic de natura compostabila, care se degradeaza total in natura, fara a lasa reziduuri nocive, in acest mod peria face parte din asa numita economie reciclabila. Materialul rezidual se transforma in ingrasamant organic folosit in agricultura. 

- Materialele folosite au un potential ridicat, oferind o valoare superioara produsului. 

- In timpul producerii acestei perii sunt respectate reguli reglementate care au ca scop minimalizarea depunerii de reziduuri in natura, depozitarea acestora fiind variant final.

- Respectarea acestor masuri pe plan scurt sau de durata, incluse in strategia plasticului in Comunitatea Europeana, sunt validate in fabricarea in concordanta cu regulile de compostabilitate.

Fabricata in Spania.

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*