Vopsea de par permanenta Loreal Professionnel Majirel 50ml

  • Vopsea de par permanenta Loreal Professionnel Majirel 50ml
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
44.65 lei
47.00lei

Alege


*
*
*

Vopseaua permanenta Majirel de la L'Oreal Professionnel asigura o colorare ce rezista un timp indelungat. Pe langa faptul ca asigura acoperirea totala a firelor albe, vopseaua profesionala Majirel hraneste parul in profunzime, datorita ingredientelor active din compozitie. Are o formula cremoasa ce se aplica usor si se distinge printr-un parfum floral, proaspat.

Formula Majirel este imbogatita cu complexul Ionene G & Incell care penetreaza toate cele trei straturi ale parului, tratand si reconstruind fibra capilara.

Gama Majirel se remarca printr-o paleta larga de nuante si culori intense si vibrante, care rezista foarte bine in timp.

Vopseaua nu contine oxidant/emulsie, acesta se achizitioneaza separat. Se foloseste alaturi de un oxidant standard de 6%. Pentru deschiderea parului cu doua sau trei tonuri, se recomanda utilizarea unui oxidant de 9 sau 12%.

Mod de utilizare: A se respecta cu strictete instructiunile si informatiile specifice de utilizare, inscrise pe ambalaj.

* Puteti alege daca doriti, sa cumparati vopseaua in combinatie cu doza unica ColorpHlex (Etapa 1 - 3,75 ml si Etapa 2 - 7,5 ml), cu ajutorul careia va veti intari firul de par si il veti proteja de deteriorare in timpul vopsirii/decolorarii.

 

 

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*