Vopsea de par permanenta Loreal Professionnel Majirel High Lift 50ml

  • Vopsea de par permanenta Loreal Professionnel Majirel High Lift 50ml
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
44.65 lei
47.00lei

Alege


*
*
*

Vopseaua permanenta Majirel High Lift de la L'Oréal Professionnel are o putere mare de deschidere, de pana la 4.5 tonuri pe parul natural. Aceasta vopsea profesionala garanteaza uniformitatea culorii de la radacina la varfuri.

Cu Majirel High Lift, culoarea rezistă un timp îndelungat. Pe langa faptul ca asigura acoperirea totala a firelor albe, aceasta hraneste parul in profunzime, datorita ingredientelor active din compozitie. Formula Majirel este imbogatita cu complexul Ionene G & Incell care penetreaza toate cele trei straturi ale parului, tratand si reconstruind fibra capilara.

Are o formula cremoasa ce se aplica usor si se distinge printr-un parfum floral, proaspat.

Paleta Majirel High Lift include diverse nuante de blond, de la culoarea spicului de grau, la blond nisipiu sau cenusiu pana la blond platinat.

Vopseaua nu contine oxidant/emulsie, acesta se achizitioneaza separat. Se foloseste alaturi de un oxidant standard de 9% sau 12%, in functie de deschiderea pe care o doriti.

Mod de utilizare: A se respecta cu strictete instructiunile si informatiile specifice de utilizare, inscrise pe ambalaj.

* Puteti alege daca doriti, sa cumparati vopseaua in combinatie cu doza unica ColorpHlex (Etapa 1 - 3,75 ml si Etapa 2 - 7,5 ml), cu ajutorul careia va veti intari firul de par si il veti proteja de deteriorare in timpul vopsirii/decolorarii.


Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*