Vopsea de par permanenta Wella Koleston Perfect 60ml

  • Vopsea de par permanenta Wella Koleston Perfect 60ml
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
37.05 lei
39.00lei

Alege


*
*
*
Vopseaua de par Wella Koleston Perfect este o vopsea permanenta profesionala, a carei paleta include peste 100 de nuante, de la culorile cele mai naturale pana la cele de rosu intens si blond auriu.
 
Vopseaua de par Wella Koleston este potrivita pentru toate tipurile de par, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Dupa vopsire, parul este matasos si moale, corespunzand conceptului Wella. 
 
La baza vopselei de par Wella Koleston sta tehnologia Triluxiv. Aceasta tehnologie ofera parului culori bogate, clare, care isi pastreaza intensitatea pentru o perioada indelungata de timp, iar stralucirea lor este mai mare cu 69 % in comparatie cu parul nevopsit. Ca rezultat, vopseaua de par Koleston ofera pana la 65% mai multa stralucire in comparatie cu parul natural!
 
In compozitia vopselei de par Koleston sunt incluse lipidele, care patrund in structura poroasa a firului de par, il netezesc si ii faciliteaza fixarea pigmentilor.
 
Vopseaua de par permanenta profesionala Wella Koleston cuprinde molecula HDC (compactitate ridicata si densitate culorii) pentru a se atinge un echilibru perfect al culorii pe lungimea si pe varfurile parului.
Colori clare, bogate si de lunga durata cu Wella Koleston!
 
Mod de utilizare: Se amesteca vopseaua de par cu oxidatul in proportie de 1:1. Timpul de actiune al vopselei: 30-40 minute.
 
Pentru gama speciala de blond, se recomanda raportul de 1:2. Timpul de actiune al vopselei:50-60 minute.
 
* Puteti alege daca doriti, sa cumparati vopseaua in combinatie cu doza unica ColorpHlex (Etapa 1 - 3,75 ml si Etapa 2 - 7,5 ml), cu ajutorul careia veti intari firul de par si il veti proteja de deteriorare in timpul vopsirii/decolorarii.
 

 

.

 

 

 

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*