Vopsea de par semipermanenta fara amoniac Loreal Professionnel Diarichesse 50ml

  • Vopsea de par semipermanenta fara amoniac Loreal Professionnel Diarichesse 50ml
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
34.20 lei
36.00lei

Alege


*
*
*

L'Oreal Professionnel Diarichesse este o vopsea de par profesionala semipermanenta, ideala pentru colorarea ton-pe-ton, ce se remarca printr-o putere ridicata de acoperire a firelor albe. Este potrivita pentru prima colorare a parului.

Formula Diarichesse nu contine amoniac si beneficiaza de o tehnologie alcalina, care permite deschiderea culorii parului de pana la un ton si jumatate.

Vopseaua de par Diarichesse are o textura lejera care faciliteaza aplicarea. In plus, nu are o aroma puternica si actioneaza bland la nivelul scalpului. Agentii de colorare se fixeaza pe firul de par si, in acelasi timp, reconstruiesc fibra capilara.

Diarichesse ofera o paleta larga de culori intense, luminoase si durabile. Firele albe sunt perfect acoperite, iar parul va dobandi o culoare uniforma, naturala si stralucitoare.

Timp de actiune: cca. 20 de minute

Mod de utilizare: A se respecta cu strictete instructiunile si informatiile specifice de utilizare, inscrise pe ambalaj.

* Puteti alege daca doriti, sa cumparati vopseaua in combinatie cu doza unica ColorpHlex (Etapa 1 - 3,75 ml si Etapa 2 - 7,5 ml), cu ajutorul careia va veti intari firul de par si il veti proteja de deteriorare in timpul vopsirii / decolorarii.
 

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*