MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Vopsea de par pentru barbati, fara amoniac Loreal Homme Cover5 50ml

  • Vopsea de par pentru barbati, fara amoniac Loreal Homme Cover5 50ml
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
45.00 lei

Alege


*
*

Loreal Professionnel Homme Cover 5 este o vopsea de par pentru barbati, ideala pentru persoanele care isi doresc sa obtina un look discret si natural in doar... 5 minute! Nu contine amoniac.

Paleta de culori Homme Cover 5 contine nuante naturale si neutre, potrivite pentru cei care nu sunt adeptii schimbarilor majore. Aceasta vopsea de par este foarte usor de aplicat.

Pentru ca rezultatele sa reziste cat mai mult timp, se recomanda ca dupa aplicarea vopselei de par Homme Cover 5, sa se foloseasca un sampon care sigileaza pigmentii de culoare in firul de par. Culoarea rezista in par in medie in jur de 5 saptamani.

Avand la baza tehnologia Incell, vopseaua de par Homme Cover 5 contribuie si la intarirea firului de par.

Parul dobandeste o nuanta naturala si, in plus, devine mai rezistent.

Mod de utilizare: Vopseaua de par Homme Cover 5  se utilizeaza in amestec de 1 + 1, adica: 25 ml vopsea de par Homme Cover 5 + 25 ml oxidant Loreal max. 6%. Amestecul se prepara intr-un vas non-metalic. Se amesteca pana se obtine un gel onctuos. A nu se folosi un oxidant cu concentratie mai mare de 6%. Aplicare: Se vor folosi manusi de unica folosinta, iar amestecul se va aplica pe parul uscat si nespalat in prealabil. Se va aplica dinspre radacini spre varfuri. Se lasa sa actioneze 5 minute, iar apoi se va clati parul foarte bine. La final, parul va fi spalat, de preferat, cu un sampon care sigileaza pigmentii de culoare in interiorul firului.

 

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*