MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Vopsea de par semipermanenta fara amoniac Loreal Professionnel Dialight 50ml

  • Vopsea de par semipermanenta fara amoniac Loreal Professionnel Dialight 50ml
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
45.00 lei

Alege


*
*
*

L’Oreal Professionnel Dialight este o vopsea de par profesionala semipermanenta care contine ingrediente care nu doar pigmenteaza parul, ci il hranesc si il fortifica.

Formula Dialight nu contine amoniac si este ideala pentru colorarea ton-pe-ton. Este solutia ideala pentru persoanele care isi doresc corectarea culorii naturale sau pentru un par care a fost deja vopsit si la care se doreste reimprospatarea culorii. Vopseaua de par Dialight nu are putere de deschidere a culorii.

Tehnologia acida care sta la baza formulei Dialight contribuie la uniformizarea culorii si la sigilarea cuticulei (stratul extern al parului), lucru ce confera fibrei capilare un plus stralucire.

Vopseaua de par Dialight se aplica usor, nu are un miros intepator si actioneaza bland la nivelul scalpului. Agentii de colorare se fixeaza pe firul de par, fara sa il deterioreze. Pelicula naturala a parului este protejata, iar culoarea reimprospatata.

Dialight ofera o paleta larga de culori intense si bogate. Te vei bucura de o culoare naturala, uniforma si, in plus, parul va capata luminozitate.

Timp de actiune: cca. 20 de minute

Mod de utilizare: A se respecta cu strictete instructiunile si informatiile specifice de utilizare, inscrise pe ambalaj.

* Puteti alege daca doriti, sa cumparati vopseaua in combinatie cu doza unica ColorpHlex (Etapa 1 - 3,75 ml si Etapa 2 - 7,5 ml), cu ajutorul careia va veti intari firul de par si il veti proteja de deteriorare in timpul vopsirii/decolorarii.

 

 

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*