MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Vopsea de par semipermanenta fara amoniac Loreal Professionnel Diarichesse 50ml

  • Vopsea de par semipermanenta fara amoniac Loreal Professionnel Diarichesse 50ml
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
45.00 lei

Alege


*
*
*

L'Oreal Professionnel Diarichesse este o vopsea de par profesionala semipermanenta, ideala pentru colorarea ton-pe-ton, ce se remarca printr-o putere ridicata de acoperire a firelor albe. Este potrivita pentru prima colorare a parului.

Formula Diarichesse nu contine amoniac si beneficiaza de o tehnologie alcalina, care permite deschiderea culorii parului de pana la un ton si jumatate.

Vopseaua de par Diarichesse are o textura lejera care faciliteaza aplicarea. In plus, nu are o aroma puternica si actioneaza bland la nivelul scalpului. Agentii de colorare se fixeaza pe firul de par si, in acelasi timp, reconstruiesc fibra capilara.

Diarichesse ofera o paleta larga de culori intense, luminoase si durabile. Firele albe sunt perfect acoperite, iar parul va dobandi o culoare uniforma, naturala si stralucitoare.

Timp de actiune: cca. 20 de minute

Mod de utilizare: A se respecta cu strictete instructiunile si informatiile specifice de utilizare, inscrise pe ambalaj.

* Puteti alege daca doriti, sa cumparati vopseaua in combinatie cu doza unica ColorpHlex (Etapa 1 - 3,75 ml si Etapa 2 - 7,5 ml), cu ajutorul careia va veti intari firul de par si il veti proteja de deteriorare in timpul vopsirii / decolorarii.
 

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*