MAGAZIN AUTORIZAT

MAGAZIN AUTORIZAT

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 139 LEI

COD DE REDUCERE PENTRU FIECARE COMANDA

Cod de reducere pentru fiecare comanda

Vopsea de par permanenta fara amoniac Loreal Professionnel INOA Supreme 60ml

  • Vopsea de par permanenta fara amoniac Loreal Professionnel INOA Supreme 60ml
  • In stoc
  • Produs 100% original
  • Livrare rapida
  • Direct de la importator oficial
59.00 lei

Alege


*
*
*

Vopseaua de par Loreal Professionnel INOA Supreme este o vopsea fara amoniac, special conceputa pentru acoperirea integrala a firelor de par albe, chiar si cand acestea sunt prezente in proportie de 70%. Textura sa este una cremoasa, fara miros puternic.

INOA Supreme ofera echilibrul perfect intre culorile de baza, permitand astfel obtinerea finisajului perfect si stralucitor, fara a mai fi nevoie sa se amestece doua nuante. Formula sa are la baza uleiuri de origine minerala care ii imbunatatesc aderenta, iar ingredientul Ionene G si polimerii intaresc si cresc volumul fibrei de par. 

Vopseaua de par INOA Supreme confera nuante bogate, intense si profunde, cu un bun potential de iluminare, care intineresc trasaturile, redensifica si refac firul de par, lasandu-l mai moale si mai matasos. Culorile obtinute sunt naturale, intense si durabile.

Vopseaua de par INOA Supreme nu contine oxidant/emulsie, acesta se achizitioneaza separat. Se foloseste alaturi de un oxidant, in raport de 1:1. Timp de actiune - 30 minute.

 Mod de utilizare: A se respecta cu strictete instructiunile si informatiile specifice de utilizare, inscrise pe ambalaj.

* Puteti alege daca doriti, sa cumparati vopseaua  de par in combinatie cu doza unica ColorpHlex (Etapa 1 - 3,75 ml si Etapa 2 - 7,5 ml), cu ajutorul careia va veti intari firul de par si il veti proteja de deteriorare in timpul vopsirii/decolorarii.

 

Daca doresti sa ne impartasesti impresiile, lasa un comentariu completand campurile de mai jos.

*
*